DELL機o唔ok?

http://www1.ap.dell.com/content/ ... &~bandwidth=lan

見佢好似講到幾好咁...
但都唔知邊部會比較岩我...
自私的我不配得到所有
c*個答案令人無奈,  我又冇話一定會簡DELL

只係想換一部機
而家呢部我覺得好殘舊=_="
而且又好慢~

只係咁岩見到個廣告先post上黎問問
咁樣買一部機返黎唔洗煩到人嘛

自私的我不配得到所有
原帖由 電親個腦 於 2007-6-6 20:41 發表

有冇諗過係裝得太多sw之故#question#
HAHA.....

其實我係覺得太少RAM, 得224MB RAM!!!
而cpu........就AMD Athlon(tm)4   1.10GHz

自私的我不配得到所有
#question# 其實而家咁睇~~~砌機定係買一部廠機好?
自私的我不配得到所有
oh~我TKO家都用緊HP機, 感覺都幾好
但HP係咪都有得ONLY買部主機, 唔買MON等等物件?
而家個MON都叫做仲用得=_=
慳得就慳...
自私的我不配得到所有
原帖由 文件夾 於 2007-6-6 23:44 發表
hp都有既

我果時做HP果時都仲有...
#question# 咁通常幾$
唔知點解...我想有1gb ram=_=
160gb hd應該夠我用吧
自私的我不配得到所有
原帖由 電親個腦 於 2007-6-7 20:02 發表

去MK 行轉
睇廠機...!?
自私的我不配得到所有
原帖由 觀星是答案 於 2007-6-7 23:14 發表

下 ? 我 2 年前同人砌機都已經出緊 160GB HDD
乜依家仲有呢 o的垃圾賣 o既咩 ?
咁係你姐~~~!!

我而家好似都係得80gb ka咋呢部電腦...!!
-n-...
自私的我不配得到所有
只要係平d...我都冇所謂

cpu有冇什麼要求咁??(唔洗最新既,....)
自私的我不配得到所有
原帖由 觀星是答案 於 2007-6-7 23:52 發表

廠機係唔會出舊 model 的 CPU 的 ~
通常都係 CPU 要最快, Harddisk 要最大
Ram 又唔見多
乜差 o野都 onboard

如果你唔想要 o甘 o既機
你可以 .... 等清倉大平賣 ~
買倉底貨
極平 ...
e~呢個都算係一個好方法!
自私的我不配得到所有
原帖由 文件夾 於 2007-6-8 15:20 發表
我兩年前做已經有呢D

家陣係講緊...

Vista +2GBRAM+320GB HDD +C2D
新既會貴嘛~
我而家又要睇牙醫,變到冇咩$淨T_T
自私的我不配得到所有
等我諗諗先
我覺得...我可以就咁換左底版(連cpu),ram,再加個hdd

但會唔會因為底版唔同, 其他野都要換埋?
自私的我不配得到所有
原帖由 觀星是答案 於 2007-6-9 22:51 發表

你隻火牛有無 P9 頭先?
火鳥 CPU 的年代, 未有 P9 電源架 wo ~ 用 convertor 改大頭 12V 去 P9 都唔係 o甘好

仲有, 其實你除 o左個 case (w/PSU), CD-ROM 同 Floppy 外
你都已經換晒啦 ! ...
我都覺~
只係怕仲有d我唔知的位置需要換罷了
自私的我不配得到所有