原來我電腦硬件壞得最多係

8139 Lancard

半年至九個月一張
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
你地部電腦點用架...點解成日死呢樣死果樣...
97年開始有第一部電腦到依家....我只會死過張9800pro..
我張lan card由01年用到而家
好似係8139
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
我淨係死過一次harddisk
原帖由 特警仔 於 2007-6-6 23:03 發表
97年開始有第一部電腦到依家....我只會死過張9800pro..
自然只有8139
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
一次hdd,一次底板
原帖由 特警仔 於 2007-6-6 23:03 發表
因為你 o係件 parts 死之前已經換走 o左佢
or 你根本唔知件 parts 有問題 #whistle#
死野
psu
ga 865pe mainboard
liteon cdrw
liteon dvd rom
printer *n
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
我有兩張8139喎, 帥哥同我買#yup#
原帖由 kelvinlok 於 2007-6-6 23:41 發表
我有兩張8139喎, 帥哥同我買#yup#
1元正

原帖由 電親個腦 於 2007-6-6 23:45 發表

10元正
#yup#
原帖由 kelvinlok 於 2007-6-6 23:45 發表

#yup# 五元正兩張

用左咁多年 , 只壞過底板數塊

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-6-6 23:48 發表
用左咁多年 , 只壞過底板數塊
大升級

原帖由 電親個腦 於 2007-6-6 23:47 發表

五元正半張
一張8139C, 一張8139D
我壞過
lan card (8139)
monitor
mouse
keyboard
hdd
floppy drive (51/4" & 31/2" )
cdrom drive
MB
display card
cpu 散熱風扇 (熱到溶左 )
MO drive
火牛
broadband router

壞得最多係cdrom 同mouse

乜都壞過, 好似只有mon & U 未壞過
詠春
早期買d cheap mouse好易壞
壞了隻ibm 15G harddisk
仲有CRT

其他好少壞.....想佢壞又唔壞

3272-8121-6997-5262
原帖由 BlueFish 於 2007-6-7 01:20 發表
乜都壞過, 好似只有mon & U 未壞過
我隻mon都已經低頭了,你果隻都應該就快.......................
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2007-6-7 01:47 發表

我隻mon都已經低頭了,你果隻都應該就快.......................
未低頭...不過吾知張invoice去左邊&我無上網register過
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-6-7 02:05 發表

未低頭...不過吾知張invoice去左邊&我無上網register過

我上星期拎左上去samsung (搬左去朗豪坊#xxx# ),今日通知我可以拎得 #yup#
CHANGE
原帖由 kelvinlok 於 2007-6-7 00:16 發表

五元正半張
一張8139C, 一張8139D
我完全唔知8139 A/B/C/D 有咩分別

除o左mouse同kb,咩都壞過