C★★ 大大。。。

我點先可以整番佢health
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
做磁碟機重組 ~

唔好再對架機 o甘差啦, IBM 機都會壞架
defragmentation 62%

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2007-6-23 00:16 發表
defragmentation 62%
仲要重組完
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 觀星是答案 於 2007-6-22 11:51 PM 發表
做磁碟機重組 ~

唔好再對架機 o甘差啦, IBM 機都會壞架
就係做完都係咁~~ 我應該點做丫 #question#
原帖由 SnoopyLL 於 2007-6-23 06:42 發表

就係做完都係咁~~ 我應該點做丫 #question#
當睇唔到
原帖由 Oatrina 於 2007-6-23 07:02 AM 發表

當睇唔到
找死嗎

Off topic ......... btw... how r u ??? 很久沒跟你chat
原帖由 SnoopyLL 於 2007-6-23 07:13 發表

找死嗎
頂底Load 慢d

想想大把人唔識/做磁碟重組,一樣咁用
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-6-23 09:33 AM 發表

頂底Load 慢d

想想大把人唔識/做磁碟重組,一樣咁用
  i knew what happen...............
我係windows 做左一次backup............ 用左40GB.l.................

因為唔知點解~ thinkvantage.....set 左自己backup 但佢又唔auto backup.............

家陣del 左。。個重組無樹。。。 但我好驚唔識reinstall ..................(i mean 死機時)

點解。。。 我突然覺得IBM 好難用既
原帖由 SnoopyLL 於 2007-6-22 17:00 發表
我點先可以整番佢health

除了恭喜外也不知道應該說什麼.
原帖由 SBB 於 2007-6-23 11:03 AM 發表

除了恭喜外也不知道應該說什麼.
忙你的東西   多樹~~ 你叫c★咩 走入來8掛
豬樹
原帖由 SnoopyLL 於 2007-6-23 11:07 發表

忙你的東西   多樹~~ 你叫c★咩 走入來8掛
豬樹
你這是什麼的態度?

只是入來激勵一下你的鬥志.

原帖由 SBB 於 2007-6-23 11:46 AM 發表

你這是什麼的態度?

只是入來激勵一下你的鬥志.

you 的鬥志阿

放心我會的
原帖由 SnoopyLL 於 2007-6-23 11:48 發表

you 的鬥志阿

放心我會的 http://blog.roodo.com/onion_club ...
#xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx#

當然不是,我不用你的呀~
原帖由 SBB 於 2007-6-23 12:04 PM 發表

#xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx#

當然不是,我不用你的呀~
THIS ICON FOR SBB ONLY
原帖由 SnoopyLL 於 2007-6-23 12:08 發表

THIS ICON FOR SBB ONLY

你是否要我管理一下你的頭像?
原帖由 SnoopyLL 於 2007-6-23 09:40 發表

i knew what happen...............
我係windows 做左一次backup............ 用左40GB.l.................

因為唔知點解~ thinkvantage.....set 左自己backup 但佢又唔auto backup........ ...
RnR 可以 set 你做幾多次 backup 就洗 o左之前 o個 o的 (max 5 次)
佢 backup o左你 40GB 位, 即係你之前都已經有唔少 data o係 harddisk

死機 o個陣, reboot 見到 Lenovo logo 按 ThinkVanatge 即可
佢會 boot 入 RnR, 跟住自己睇下 o的字就明架啦
Admin 版面整理