Zelda DS 真係超好玩 ~~~~ !

好正好好玩 ~

剛剛買左 360 隻 trusty bell 都冇咩理過,
狂玩 zelda ~

超好玩,又過癮,
最正係玩晒 nds 有o既功能,
連 "摺埋" 部機都玩,好勁 !!!!

好 game 推介 ~~

呢隻玩正版都抵 (不過玩美版會好d...)
點樣摺埋部機黎玩#question#

原帖由 Oatrina 於 2007-6-25 13:32 發表
點樣摺埋部機黎玩#question#

只係某個事件需要 "摺一摺" ~~~
真係估佢唔到,如果我唔係聽過人講,去到o個 part 我一定企左o係度

另外,好多時會用到 mic ~
日文真係唔知講乜 有d卡左係度都要睇睇攻略
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
呢隻唔等漢化會唔好玩
部NDSL壞左
得閒先去入過部
原帖由 I.S. 於 2007-6-25 16:53 發表
呢隻唔等漢化會唔好玩
有組織宣佈漢化未#question#
原帖由 hktathmss 於 2007-6-25 22:41 發表
有組織宣佈漢化未#question#
原帖由 I.S. 於 2007-6-25 16:53 發表
呢隻唔等漢化會唔好玩
我等玩美版算 ~~

但日文版都唔難玩,玩多次美版係想深入劇情 ~~
而家玩到第三個島,真係好過癮,
好耐未試過玩一隻 rpg 玩得咁興奮同有熱情 ~~

諗番轉頭要數 ff vii 喇 ~~
一開頭都過唔到
都唔知起度做咩
原帖由 JVCABC 於 2007-6-27 19:26 發表
一開頭都過唔到
都唔知起度做咩
去間屋同啊伯吹下水 之後入隔離山洞 click個版 佢會叫你數出面有幾多棵樹 之後係個版度寫個數字出來
ans:7

原帖由 hktathmss 於 2007-6-27 22:45 發表
去間屋同啊伯吹下水 之後入隔離山洞 click個版 佢會叫你數出面有幾多棵樹 之後係個版度寫個數字出來
ans:7

原來仲要行去打怪物個度至得
我起度卡左勁耐
原帖由 JVCABC 於 2007-6-27 22:48 發表

原來仲要行去打怪物個度至得
我起度卡左勁耐
你拿左把把 斬開d樹 #yup##yup#
其中一個攻略: http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... amp;author=deathyes

可以參考下 ~~~
原帖由 hktathmss 於 2007-6-28 01:18 發表
你拿左把把 斬開d樹 #yup##yup#
唔係ar
我之前就咁行去塊板度無得寫字
要行埋去打怪個度再番去至有得寫字
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-6-28 10:59 發表
其中一個攻略: http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... amp;author=deathyes

可以參考下 ~~~
thx
岩岩先拿左海圖去火之島
玩到 冰之島 ~~

拎左繩勾,又多左野玩 ~~ haha
o岩o岩買左NDS
睇黎都要玩玩呢隻game啦:D
原帖由 天下布武 於 2007-6-30 20:17 發表
o岩o岩買左NDS

呢隻點都要玩下 ~~
原帖由 天下布武 於 2007-6-30 20:17 發表
o岩o岩買左NDS
一定要la 重有記得玩MK #yup##yup#