買o左料,一陣砌機

celeron 420好平,$329#yup#
原帖由 firework 於 2007-6-29 19:09 發表
celeron 420好平,$329#yup#
什麽MB#question#
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-6-29 21:19 發表

什麽MB#question#
P5LD2-VM#yup#
原帖由 firework 於 2007-6-29 21:20 發表

P5LD2-VM#yup#
凖備超幾多
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-6-29 21:25 發表

凖備超幾多
唔超,降壓玩OSX
塊板貴粒U好多
原帖由 firework 於 2007-6-29 21:29 發表

唔超,降壓玩OSX
塊板貴粒U好多
ASrock

原帖由 電親個腦 於 2007-6-29 21:32 發表

ASrock

呢塊要o既野都齊晒,同OSX最夾
今晚懶懶地,都係聽朝先搞佢,順便同d 舊hardware清塵
而家買 hardware 真係要睇住 d OS 黎買…
原帖由 閒魂 於 2007-6-29 22:51 發表
睇應用多O:-)

原帖由 閒魂 於 2007-6-29 22:51 發表
唔係因OS都唔洗買呢d outdate舊版,Intel G965SS大件、抵食
原帖由 電親個腦 於 2007-6-29 23:13 發表

睇應用多O:-)
依家d新板,寫到明淨係包用到windows xp,其他唔理。 好多連linux都裝唔到
原帖由 firework 於 2007-6-29 23:30 發表

依家d新板,寫到明淨係包用到windows xp,其他唔理。 好多連linux都裝唔到
Windows 獨大ma

温馨提示:

1. 請Download Serial Reader+ KCNcrewPack  用黎 Crack Software
2. 如用速成, 要 Windows 果隻的話, 請用 Openvanilla

3. 以下為本人認為必用的九個軟件
1. Yogimbo (PIM)
2. Adium (IM Software)
3. Stuffit 11
4. Trimthefat
5. Appzapper
6. ImageViewerApp
7. Onyx
8. iGetter
9. Flip4Mac
原帖由 firework 於 2007-6-29 23:30 發表

linux 用唔到既板又小見…
原帖由 abcde 於 2007-6-30 01:46 發表
温馨提示:

1. 請Download Serial Reader+ KCNcrewPack  用黎 Crack Software
2. 如用速成, 要 Windows 果隻的話, 請用 Openvanilla

3. 以下為本人認為必用的九個軟件
1. Yogimbo (PIM)
2. Adium (I ...
Serial Reader+ KCNcrewPack呢兩個未用過,要搵下先
Openvanilla係必需品,x86用到啦
以前裝過10.4.3落骰仔機,舊hdd都有d常用software係度#yup#
扣肉核果然好野,好難相信呢粒係celeron
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
塊版完全超唔起﹐220都著唔到機