原帖由 電親個腦 於 2007-7-26 00:16 發表

第三個可能:如果個女仔好enjoy 唔停咁咀, 應該點
你去搵個女仔試下
原帖由 觀星是答案 於 2007-7-26 00:29 發表

你去搵個女仔試下
多數會兜巴打醒XDDD
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 小翼翼 於 2007-7-25 23:36 發表

係我的理解中
男人鍚鍚都唔止係鍚鍚咁簡單
雞翼想講咸故
CHANGE
原帖由 觀星是答案 於 2007-7-26 00:11 發表

oh no ... 我為何當年會忘記了重要的 "下 part 活動" ....
第一次就黎下part係on9行為.........慌死人地唔知你餓女咩.........

咀到的話...........通常都無問題(當然有例外)........慢慢食都未遲la
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 混沌戰士 於 2007-7-26 01:27 發表

第一次就黎下part係on9行為.........慌死人地唔知你餓女咩.........

咀到的話...........通常都無問題(當然有例外)........慢慢食都未遲la
#vamp# 女王

[/URL]
原帖由 混沌戰士 於 2007-7-26 01:27 發表

wahahahahaha
原帖由 觀星是答案 於 2007-7-26 00:11 發表

oh no ... 我為何當年會忘記了重要的 "下 part 活動" ....
  你的 "下part 活動" 同我所想的一定有少少出入
我指係可以繼續鍚鍚同攬攬

你諗左去邊
原帖由 電親個腦 於 2007-7-26 00:16 發表

第三個可能:如果個女仔好enjoy 唔停咁咀, 應該點
#vamp# #vamp# 咁你咪繼續同佢鍚鍚law
原帖由 小翼翼 於 2007-7-26 14:13 發表

你諗左去邊
可能係"下下part活動"
搵下野咁

你諗左去邊
ai 也 ~ 我咪就係忘記 o左繼續鍚鍚同攬攬 lor !

你又諗 o左去邊呀 ?
原帖由 SBB 於 2007-7-25 12:18 PM 發表

你真係教壞細路~

夠你壞嗎 #question# #question# #question#

你回家繼續比bill gate

我指係可以繼續鍚鍚同攬攬&摸摸

你諗左去邊
CHANGE
原帖由 I.S. 於 2007-7-23 22:50 發表
講完生日快樂之後
佢話"你無野想同我講la?"

咁即係點 #question#
其實佢想你同佢講

生日快樂
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2007-9-3 18:45 發表

其實佢想你同佢講

生日快樂
講完又講
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
唔好再提喇,又係生日禮物
同人唔同命
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
個topic 仲未完ga 咩?
原帖由 I.S. 於 4/9/2007 10:49 發表
個topic 仲未完ga 咩?
你個post簡直令我觸景傷情
我好人卡都無得收
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-9-4 13:00 發表
我好人卡都無得收
我都唔係好你好多ja wor
原帖由 Enzo 於 2007-9-4 13:00 發表
我好人卡都無得收
冇好人卡唔係好事咩

原帖由 電親個腦 於 2007-9-4 19:22 發表

冇好人卡唔係好事咩
你鍾意自己收飽佢
原帖由 I.S. 於 2007-9-5 00:43 發表

你鍾意自己收飽佢
收好人卡做乜

原帖由 電親個腦 於 4/9/2007 19:22 發表

冇好人卡唔係好事咩
冇得收比有得收更慘
就好似比人以莫需有罪名同你行死刑一樣
宨送完禮物之後個女仔無再搵過我了
原帖由 Enzo 於 2007-9-6 01:05 發表
冇得收比有得收更慘
我都就黎送禮物,搞到我好驚.............
"泣いたのは僕だった
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 混沌戰士 於 6/9/2007 02:01 發表

我都就黎送禮物,搞到我好驚.............
我尼d係電機男o既咀咒,無得救
原帖由 Enzo 於 2007-9-6 02:08 發表
我尼d係電機男o既咀咒,無得救
我係數學+機械人迷毒男的宿命.........
"泣いたのは僕だった
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 混沌戰士 於 2007-9-6 02:38 發表

you are enough
原帖由 混沌戰士 於 6/9/2007 02:38 發表

你尼d仲有得救
我地電機佬好可怕的
入黎果時,全班都有拖拍
過完一個sem之後半班無拖拍
兩個sem之後得番幾個人有拖拍
其間無人再能夠找到女朋友,個個失敗而回
原帖由 Enzo 於 2007-9-6 11:24 發表

你尼d仲有得救
我地電機佬好可怕的
入黎果時,全班都有拖拍
過完一個sem之後半班無拖拍
兩個sem之後得番幾個人有拖拍
其間無人再能夠找到女朋友,個個失敗而回 ...
入到ied拍過次拖之後........我D運氣好似用晒.....
"泣いたのは僕だった
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 Enzo 於 2007-9-6 01:05 發表
冇得收比有得收更慘
原來如此O:-)

但收好人卡都可以以莫需有罪名O:-)

你地都出事,咁我ed