如果.... s7死左

#question#你地會唔會再玩

原帖由 csc 於 2007-8-12 11:02 PM 發表
我見你玩我ac玩得好開心咁喎
http://s7.travian.com/statistiken.php?id=6

哇   有冇咁易起
10比3
原帖由 csc 於 2007-8-13 02:19 AM 發表
10比3
係呢個

1. IllusionSource of HopeFIT.42

尋日我仲見係37lv

20號出ww 一個月後50lv 即係玩到9月20號左右就係咁先
真係死左, e家去唔到
原帖由 咚記 於 2007-8-13 04:25 PM 發表
真係死左, e家去唔到
#question#冇事喎
hks4, 去唔去? #question#
原帖由 咚記 於 2007-8-13 07:14 PM 發表
hks4, 去唔去? #question#
你係邊區?
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 19:29 發表

你係邊區?
未登記
原帖由 咚記 於 2007-8-13 07:38 PM 發表

未登記
係南面試玩中
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 19:47 發表

係南面試玩中
又做羅馬戰士?
原帖由 咚記 於 2007-8-13 08:01 PM 發表

又做羅馬戰士?
hk太恐佈了~ 我須要良好的防守和高效率
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 20:11 發表

我比較鐘意玩國際server #whistle#
原帖由 咚記 於 2007-8-13 08:18 PM 發表

我比較鐘意玩國際server #whistle#
我都係咁話~ hk有$真係大晒

Plus 功能
描述時間長度價格行動
Plus Account還有 6.8 天直至 16:31
7 天15 金幣延長

+25% 木材產量
7 天5 金幣啟動
+25% 磚塊產量
7 天5 金幣啟動
+25% 鋼鐵產量
7 天5 金幣啟動
+25% 穀物產量
7 天5 金幣啟動

+10% 攻擊力
7 天3 金幣啟動
+10% 防禦力
7 天3 金幣啟動

立即結束當前建築任務或者兵種研發,升級的任務。除了皇宮和行宮,對其他建築都有效。立即2 金幣啟動
電腦商人1對1交易資源立即3 金幣到市場

Package E

30 金          
20.00 HKD
          » 購買          

Package F

100 金          
49.00 HKD
          » 購買          

Package G

250 金          
102.00 HKD
          » 購買          

Package H

600 金          
204.00 HKD
          » 購買
大叔, hks4係咪有個人叫 tim? 佢既盟係ACG? #question#
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 20:11 發表

羅馬人爆兵太慢喇 xx(
原帖由 咚記 於 2007-8-13 11:41 PM 發表

羅馬人爆兵太慢喇 xx(
係太貴了
原帖由 咚記 於 2007-8-13 10:37 PM 發表
大叔, hks4係咪有個人叫 tim? 佢既盟係ACG? #question#
1. TimACG-NW4612

點樣~? 冇人玩我del了
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 00:28 發表

呢 個Account 畀前s5 霸佔左no 1好耐既人玩緊

你Reg左邊一區? #question#
原帖由 咚記 於 2007-8-14 12:43 AM 發表

呢 個Account 畀前s5 霸佔左no 1好耐既人玩緊

你Reg左邊一區? #question#
蝴蝶村莊 (16|-165)
reg左, 附近冇乜十五田 xx(
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 00:52 發表

蝴蝶村莊 (16|-165)
reg兩次都離開你好遠喎
原帖由 咚記 於 2007-8-14 01:24 AM 發表

reg兩次都離開你好遠喎
你移民過來吧~ 我附近有兩條十五田
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 01:35 發表

你移民過來吧~ 我附近有兩條十五田
靚位好難搵, 15田喺邊樹? #question#
原帖由 咚記 於 2007-8-14 01:45 AM 發表

靚位好難搵, 15田喺邊樹? #question#
我既
http://s4.travian.hk/karte.php?z=452181

你既
http://s4.travian.hk/karte.php?z=452180

不過我估好難搶到
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 00:28 發表

你見唔見到Tim既15田附近有三塊 + 50% crop綠洲, 畀哂十五田, 升到Lv17就會有四萬幾Crop Production/Hr
原帖由 咚記 於 2007-8-14 01:55 AM 發表你見唔見到Tim既15田附近有三塊 + 50% crop綠洲, 畀哂十五田, 升到Lv17就會有四萬幾Crop Production/Hr
佢果個位靚到爆