真係死左, e家去唔到
hks4, 去唔去? #question#
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 19:29 發表

你係邊區?
未登記
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 19:47 發表

係南面試玩中
又做羅馬戰士?
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 20:11 發表

hk太恐佈了~ 我須要良好的防守和高效率
我比較鐘意玩國際server #whistle#
大叔, hks4係咪有個人叫 tim? 佢既盟係ACG? #question#
原帖由 馬高仔 於 2007-8-13 20:11 發表

hk太恐佈了~ 我須要良好的防守和高效率
羅馬人爆兵太慢喇 xx(
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 00:28 發表

1. TimACG-NW4612

點樣~? 冇人玩我del了
呢 個Account 畀前s5 霸佔左no 1好耐既人玩緊

你Reg左邊一區? #question#
reg左, 附近冇乜十五田 xx(
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 00:52 發表

蝴蝶村莊 (16|-165)
reg兩次都離開你好遠喎
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 01:35 發表

你移民過來吧~ 我附近有兩條十五田
靚位好難搵, 15田喺邊樹? #question#
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 00:28 發表

1. TimACG-NW4612

點樣~? 冇人玩我del了
你見唔見到Tim既15田附近有三塊 + 50% crop綠洲, 畀哂十五田, 升到Lv17就會有四萬幾Crop Production/Hr
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 02:01 發表
佢果個位靚到爆
仲搵唔搵到類似靚位呀? 起碼都搵到條有1至2塊 +50% Crop
原帖由 咚記 於 2007-8-14 02:31 發表

仲搵唔搵到類似靚位呀? 起碼都搵到條有1至2塊 +50% Crop
但始終都係覺得打鬼佬過癮D XDDD
大叔, 你隻Hero應該高左唔少分啦
原帖由 馬高仔 於 2007-8-14 13:53 發表

係.... 你唔俾$一定唔夠俾左$果d人玩
我諗到用一個好狗既方法增加競增力

玩雙Account, 一個長期sit另一個攞合法地位,
咁兩個既Capital 會非常接近
一個全攻兵, 一個全守兵,
防守既Account唔會太Aggressive
兩隻Hero一個主攻一個主守, 同時會有二萬守兵同二萬以上攻兵.. #vamp#

不過就麻煩D要成日左login右login, 好處係有兩個Capital同Hero用  #whistle#
原帖由 馬高仔 於 2007-8-16 00:19 發表

#vamp#nono~  係同時開十個acc
一個係主其他係次要
game開頭主要專raid次要果D

#vamp#就算gm都捉唔到你
raid次要? 冇用的.. 幫唔到好多..
csc又話唔玩

玩家 csc
詳細資料:描述:
排名:10180
種族:羅馬人
聯盟:最愛-馬尾
村莊:1
人口:103
» 消息

村莊:
名字居民坐標
Cosecant (主村)103(80|91)