IDE to usb

用 IDE to usb 插 hdd 掂唔掂
只係用黎 backup data to new HDD

幾 $$ ???
幾十蚊..
用緊插 250 GB 來  backup data
如果唔係長開 , 無問題
長開就要小心d , 火牛過熱

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
果 set 野包埋火牛 ???
原帖由 herman 於 2007-2-5 23:26 發表
#yup# #yup# #yup#
原帖由 herman 於 2007-2-5 23:26 發表
#yup# #yup# #yup# #yup#
CHANGE
which shop can buy in SSP ???
many shop都有

原帖由 nissin 於 2007-2-5 23:51 發表
many shop都有
#yup# #yup# #yup#
高登地庫好多,有盒就貴D,無盒一抽抽就平D
CHANGE
原帖由 herman 於 2007-2-5 23:38 發表
which shop can buy in SSP ???
你唔急用我可以 星期四借俾你
原帖由 月金 於 2007-2-6 00:00 發表

好呀 #yup# #yup#
原帖由 月金 於 2007-2-6 00:00 發表

我唔急用E6300,借俾我啦 :D :D :D
CHANGE
原帖由 herman 於 2007-2-6 00:01 發表

好呀 #yup# #yup#
#yup# #yup#
原帖由 出貓仔 於 2007-2-6 00:02 發表

我唔急用E6300,借俾我啦 :D :D :D
等我下次換機時借俾你玩幾個字 #yup#
一般,幾慢下,1set連火牛$9x,陽明有
原帖由 紅豆 於 2007-2-6 00:03 發表
一般,幾慢下,1set連火牛$9x,陽明有
$9X
CHANGE
我買時是$9x連火牛和大轉細插,
現在應平好多
有冇相睇下
原帖由 wo~~ 於 2007-2-6 01:56 發表
有冇相睇下
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
哦......我知咩黎啦;-) ;-) ;-)
原帖由 電親個腦 於 2007-2-6 02:01 發表

新版,幾錢啊!
2.5"+3.5"+sata
電腦節賣$7x