呢種pin 可以點駁底板?

圖左,底板無呢種被佢插?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 Gary 於 2007-8-20 02:49 發表
圖左,底板無呢種被佢插?
http://www.pcbulb.com/index.php? ... amp;products_id=347

#question#
原帖由 JVCABC 於 2007-8-20 03:19 發表

http://www.pcbulb.com/index.php? ... amp;products_id=347

#question#
Thanks
就係想咁 * 底板3pin取電供4pin大頭風扇

佢舊野插係4 pin o既"笠"定"凸"#question#
原帖由 Gary 於 2007-8-20 03:30 發表

Thanks
就係想咁 * 底板3pin取電供4pin大頭風扇

佢舊野插係4 pin o既"笠"定"凸"#question#
應該係一邊"笠"另一邊凸
如果用大 4pins,可能代表把風扇用電會超過MB 負荷O:-)
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-8-20 11:30 發表
如果用大 4pins,可能代表把風扇用電會超過MB 負荷O:-)
咁買過把3 - pin fan定買轉插好#question#
原帖由 Gary 於 2007-8-20 13:32 發表
咁買過把3 - pin fan定買轉插好#question#
我覺得直接插火牛最好,慳返D$
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-8-20 13:46 發表

我覺得直接插火牛最好,慳返D$
好提議#yup#我見火牛多左d 4pin 線,但唔肯定可以直接插火牛XDDD

我仲差張display card ,會打下fifa ,有乜推介#question#
原帖由 Gary 於 2007-8-20 14:02 發表
好提議#yup#我見火牛多左d 4pin 線,但唔肯定可以直接插火牛XDDD

我仲差張display card ,會打下fifa ,有乜推介#question#
Budget#question#

原帖由 電親個腦 於 2007-8-20 14:10 發表

Budget#question#
$700~$800
原帖由 Gary 於 2007-8-20 14:17 發表
$700~$800
HD 2600 pro or 8600 GT

原帖由 電親個腦 於 2007-8-20 14:27 發表

HD 2600 pro or 8600 GT
我見有好多品牌: Galaxy ,Focus...,邊隻用得過?
原帖由 Gary 於 2007-8-20 14:46 發表
我見有好多品牌: Galaxy ,Focus...,邊隻用得過?
講運

原帖由 電親個腦 於 2007-8-20 14:50 發表

講運
其實買張打機用display card 最平買幾錢?(玩得順/畫面唔錯)
原帖由 Gary 於 2007-8-20 15:01 發表
其實買張打機用display card 最平買幾錢?(玩得順/畫面唔錯)
onboard 690G 都推得用Fifa 06