啱啱將部PSP升左做3.52 M33-3

更新說明:
1. 新增75及133 MHZ CPU SPEED

2. 在recovery mode下可用USB連接flash2 及flash3

3. 新增 vshmenu 模式,可在 xmb下按home鍵呼出

4. 可以播放umd video的iso,把它放在iso/video內,以及必須使用umd引導,不支持cso格式

不過75MHz同133MHz這兩個速度, 只能在vsh menu選用, 於rm中不會顯示出來。

在vsh menu中選擇了75MHz同133MHz後, 如果再次進入rm便會失去效用, 需重新設定。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
在RM Configuration, 可選擇使用vsh menu與否。

選取"enabled"後, 在XMB中再按下Home鍵, vsh便會顯示出來。
除此之外, 也測試過把UMD Disc複製至電腦的功能。在這次測試中, 放了一隻Bomberman的UMD Disc至PSP中,並使用UMD為USB Device。在圖中可見, Bombernam UMD內只包含一個107,422KB的UMD9660.ISO檔案。

而複製整個UMD9660.ISO所需時間為1分19秒, 即平均1359KB/s.
仲係用緊340OE:D
原帖由 午後之紅茶 於 2007-8-20 10:17 發表
仲係用緊340OE:D
我係為左玩hot brain同個no umd function先用m33既firmware
用緊3.30OEA only
3.10 OEA
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
o岩o岩up左3.52 M33-4
原帖由 天下布武 於 2007-8-22 01:21 發表
o岩o岩up左3.52 M33-4
啱啱我都update左, 估唔到咁快又出個新既bugs fix
主要目的都係用黎試下睇UMD Video
原帖由 天下布武 於 2007-8-22 11:23 發表
主要目的都係用黎試下睇UMD Video
你有邊隻UMD video ???
原帖由 Oatrina 於 2007-8-22 13:04 發表

你有邊隻UMD video ???
得1隻only
Final Fantasy VII : Advent Children
有人話最新3.52m33-4 都玩唔到最新個兩隻game 你地有無試過#question#
原帖由 hktathmss 於 2007-8-24 16:27 發表
有人話最新3.52m33-4 都玩唔到最新個兩隻game 你地有無試過#question#
邊兩隻?
Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2

Dragoneers_Aria
原帖由 <i>hktathmss</i> 於 2007-8-24 22:43 發表<br />
Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2<br />
<br />
Dragoneers_Aria
<br />

haven't tried...
原帖由 Oatrina 於 2007-8-25 01:22 發表
<br />

haven't tried...
升左3.53m33-4 有話玩唔到舊 game 好似可以flash f1 整返好 不過我暫時無事
原帖由 hktathmss 於 2007-8-25 01:35 發表
升左3.53m33-4 有話玩唔到舊 game 好似可以flash f1 整返好 不過我暫時無事
我都唔覺有咩問題, 咸多你都升左 #question#
Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2  <--  呢隻試過好正常

Dragoneers_Aria  <--  呢隻未試
原帖由 Oatrina 於 2007-8-25 06:26 發表

我都唔覺有咩問題, 咸多你都升左 #question#
#yup##yup##yup#
原帖由 hktathmss 於 2007-8-25 16:21 發表
#yup##yup##yup#
最後都係忍唔住
原帖由 cks 於 2007-8-25 09:31 發表
Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2  <--  呢隻試過好正常

Dragoneers_Aria  <--  呢隻未試
Dragoneers_Aria <- o岩o岩試左, 冇問題
感謝cks 和天下布武的測試
原帖由 Oatrina 於 2007-8-25 17:17 發表

最後都係忍唔住
因為我想玩Dragoneers_Aria