買左新電話

SE K530i
剩係得豐澤有
原帖由 ANTI@# 於 2007-8-26 20:03 發表
SE K530i
剩係得豐澤有
我係鴨記見到
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-8-26 20:17 發表

我係鴨記見到
唔去鴨記la
原帖由 ANTI@# 於 2007-8-26 20:26 發表

唔去鴨記la
為何買K530i
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-8-26 20:29 發表

為何買K530i
貪佢乜都有
又乜都冇wor
原帖由 ANTI@# 於 2007-8-26 20:34 發表

貪佢乜都有
又乜都冇wor

原帖由 電親個腦 於 2007-8-26 20:40 發表

諗過
但係貴兩舊
又慢d
原帖由 ANTI@# 於 2007-8-26 20:41 發表

諗過
但係貴兩舊
又慢d
s60 好玩

原帖由 電親個腦 於 2007-8-26 20:48 發表

s60 好玩
都唔識用
用SE可以用番自己個THEME
原帖由 ANTI@# 於 2007-8-26 21:03 發表

都唔識用
用SE可以用番自己個THEME
d相如何

原帖由 電親個腦 於 2007-8-26 20:48 發表

s60 好玩
出左2日#vamp#
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-8-27 01:00 發表

出左2日#vamp#
咁快ko 5300

原帖由 電親個腦 於 2007-8-27 01:36 發表

咁快ko 5300
後備, 本來想出6300, 但6120同5300是用同一款電, 6300不是
詠春
6120 ok快wor.......你有無用過ga?
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 混沌戰士 於 2007-8-31 02:36 發表
6120 ok快wor.......你有無用過ga?
緊係冇la

但係k530i係快就係不變的事實
仲要平兩舊

你自己認為la
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
我都換左K810i
CHANGE
我都想換返SE機, 但係冇銀両