出左 VX Nano Cordless Laser Mouse

旺電 $698 , 即買

用係部 tp 度 , 好正

仲送埋小型 mouse 袋仔  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我對receiver 興趣大於mouse 本身
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
補相先
忘記了轉成 PNG

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
  7 舊買 mouse ..我就真係唔捨得..
原帖由 jacco 於 2007-9-15 01:22 發表
  7 舊買 mouse ..我就真係唔捨得..
me2
好貴!我還用緊Logitech,紅色這款
有BT版就正 #yup#

3272-8121-6997-5262
oh 呢隻唔錯啊

我家陣用緊mx~
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 三隻眼 於 2007-9-15 11:38 PM 發表
有BT版就正 #yup#
BT 就勁d?

原帖由 Error_404 於 2007-9-16 02:12 發表
BT 就勁d?
減少佔用2.4G和撞共用頻率的裝置
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
BT 好似都係 2.4 GHz #question#

原帖由 Error_404 於 2007-9-16 02:30 發表
BT 好似都係 2.4 GHz #question#
2.45GHz

但 BT 哂電d bo