問題 仲起度.....

部機會無拉拉同個mon disconnect左.....no signal。 之後黑畫面....過左幾秒又會自動connect返.....部機好正常無hang到

我想問有咩原因會咁樣?
就算機會率細都講埋出黎.....我想知有咩可能性

因為發生次數都唔少 :-(
條線有問題掛
原帖由 閒魂 於 2007-10-2 12:23 AM 發表
條線有問題掛
因為佢係用dvi->dsub 轉頭

我叫過佢check...佢已經話試過好多次都係咁.....

PS:個mon之前一直冇問題
係咪用 ATI display card ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-10-2 02:16 AM 發表
係咪用 ATI display card ?
Giga 2600XT GDDR3

關 display card 事架咩 #question#
會唔會死mon#question#

3272-8121-6997-5262
maybe driver suck
原帖由 絕心 於 2007-10-3 01:50 PM 發表
maybe driver suck
用原裝cd  7.7

我裝機個時試過update 7.8,點知試過blue screen

但7.9未試....
因為 ATI 個 driver 超低能, 勁搞笑 ....
ATi driver.....你最好裝返 跟卡 CD....
唔好亂 update , 後果嚴重

如果你夠 pop 既 , 裝 8.0 "beta"

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-10-3 19:25 發表
ATi driver.....你最好裝返 跟卡 CD....
唔好亂 update , 後果嚴重

如果你夠 pop 既 , 裝 8.0 "beta"

咁煩ga
我仲成日幫我家姐up
原帖由 JVCABC 於 2007-10-3 20:45 發表

咁煩ga
我仲成日幫我家姐up
其實無咩 o既
個 driver 一直都係加新 card support

舊 card 無咩會改
你睇下佢地次次 update 完, 打機都仲係有一樣 o既 bugs
行大迷信又無咩改善 (甚至有時會退步 o左)

o甘你就知佢地次次 update 都無料到架啦 ~
原帖由 觀星是答案 於 2007-10-4 01:18 AM 發表

其實無咩 o既
個 driver 一直都係加新 card support

舊 card 無咩會改
你睇下佢地次次 update 完, 打機都仲係有一樣 o既 bugs
行大迷信又無咩改善 (甚至有時會退步 o左)

o甘你就知佢地次次 update 都無料到架啦 ...
我家中R9700 行 c7.9 個3d acc. 有問題...dxdiag個test 行唔到....directx game有問題...
cs 行opengl 玩到

最後downgrade c7.7
R9700 仲 update 做乜鬼
6.12 就夠晒架啦