pes2008 有冇人用A記N記卡玩到?

AMD 1650GT
玩一兩場就彈GAME HANG機,同同PES7一樣,試O左好多個DRIVER唔得,鏟N次機唔得,玩DEMO OK

N記 8600GT
開GAME就錯誤,較唔到解像度,只有640X480,同945G用唔SUPPORT SHADER O既錯誤一樣,試埋新DRIVER都係唔得

兩個FD搞O左兩日XDDD

PS  INTEL G965, 945G(+ 3D 3d analyze)玩到冇問題
load緊
load完都只可以用redeon 7500 mobile玩
要untick skip frame, 如果咪會溜冰

我睇過哂咁多人config,睇黎set 咁上下resolution,要high detail既
最低要求 1950GT is a must

作為next gen 遊戲(同ps3,xbox360 1個engine),要求已經低

當然佢d畫面就真係比fifa 比下去
79gs 玩到喎
原帖由 月金 於 2007-10-25 06:45 發表
79gs 玩到喎
你用邊個DRIVER?玩CLONE版定RIP?有冇用NO CD CRACK?
原帖由 firework 於 2007-10-25 07:46 發表

你用邊個DRIVER?玩CLONE版定RIP?有冇用NO CD CRACK?
唔記得咩 driver 了

[BTTEAM][GAME]实况足球2008 破解版/10.22.07.Pro_Evolution_Soccer_2008-FLT
我用呢隻 #yup#
我用A卡x1950 pro
一直玩pes 2007完全冇問題
現在pes 2008多數都係一場起兩場止
都係冇問題
但未試過長時間玩落去:D
using 8800GTS, 1680x1050 all high, no problem
AMD 1650GT玩PES7原版係冇問題,改版就密密HANG
懷疑緊係個CRACK問題定DRIVER雞

呢兩日都係用NETSHOW 個RIP版+ NO CD CRACK黎試,唔緊,依家LOAD緊TLF同CLONE VERSIONXDDD
clonedvd version
用7900gs玩, 冇問題
有個分水嶺,就係大賣8600gt 和 2600xt ddr3

開high係頂唔到順,
但效能好過佢地既全都係可以high x 順
原帖由 杰仔 於 2007-10-25 13:41 發表
有個分水嶺,就係大賣8600gt 和 2600xt ddr3

開high係頂唔到順,
但效能好過佢地既全都係可以high x 順
And someone said that this time high res and low res have large differences in quality
原帖由 LordSilencer 於 2007-10-25 02:20 PM 發表

And someone said that this time high res and low res have large differences in quality
講真去到1680x1050已經好靚
無玩,..今次winning 得唔得 ??
原帖由 jacco 於 2007-10-25 17:46 發表
有D抄FIFA,節奏快O左,想快放都幾難,出波角度要準,難控波
最新消息~

AMD 1650GT被PES2008打柴

呢兩日經歷百幾次REBOOT 、HANG機後,張卡打O左柴
原帖由 jacco 於 2007-10-25 05:46 PM 發表
你起遊戲區出post我即出report
原帖由 杰仔 於 2007-10-27 01:13 發表

你起遊戲區出post我即出report
move個post過去咪得囉#vamp#