我部server d相

Config:

AXP 1800+ @ 1.8G
2 x 256 + 1 x 512 MB DDR400
Radeon 9700
WD200BB + Fujitsu 6.4GB
Abit NF7
SPI 350W PSU
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
個架自己整?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
9700 做 server
原帖由 電親個腦 於 2007-10-31 12:13 發表
個架自己整?
jusco $10店
原帖由 閒魂 於 2007-10-31 12:15 發表
9700 做 server
上一代server我用左GF4 Ti4200
原帖由 Oatrina 於 2007-10-31 12:27 發表

jusco $10店
黃埔店#question#
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 Oatrina 於 2007-10-31 12:27 發表

上一代server我用左GF4 Ti4200
每個鐘比多多兩仙電費…
原帖由 電親個腦 於 2007-10-31 12:30 發表

黃埔店#question#
對 O:-)
原帖由 閒魂 於 2007-10-31 12:35 發表

每個鐘比多多兩仙電費…
難道我要用番n年前的GF2MX400

不過我部server只係用黎BT時先開
原帖由 Oatrina 於 2007-10-31 13:58 發表

難道我要用番n年前的GF2MX400

不過我部server只係用黎BT時先開
有都唔用…打死都要啦!
MX400 + Athlon900Mhz +256MB SDRam 用 linux 玩 quake3 都有 40-50fps 的…
而家 PC-Infinity 個 server 用緊 SIS6326
原帖由 閒魂 於 2007-10-31 14:33 發表

有都唔用…打死都要啦!
MX400 + Athlon900Mhz +256MB SDRam 用 linux 玩 quake3 都有 40-50fps 的…
而家 PC-Infinity 個 server 用緊 SIS6326
我總係覺得我部server有時會用黎打機, 所以先裝9700
我就係咁諗下一部 server 點先可以連 CPU 都唔用風扇…
你就比張 9700 佢!
睇黎英雄所見略不同…
原帖由 閒魂 於 2007-10-31 16:04 發表
我就係咁諗下一部 server 點先可以連 CPU 都唔用風扇…
你就比張 9700 佢!
睇黎英雄所見略不同…
之前我仲裝鬼左個CM HHC-001, 即係用delta 果d 6cm 6千幾轉果d風扇。不過由於冇機箱隔下音, 噪到要換番另一個heatsink
我台 server 用緊 MGA-G200 , 色水好靚
可惜我唔會駁隻 mon
server用9700,不食電嗎
一張DISPLAY CARD食電過我成部機
我應該稱呢台係我第二部desktop, 唔係server XDDD
原帖由 Oatrina 於 2007-10-31 21:50 發表
我應該稱呢台係我第二部desktop, 唔係server XDDD
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......