原帖由 csc 於 2007-2-12 06:19 PM 發表

依家食唔到人.....
#vamp# 咁同我剷剷佢吧~ 佢隔離果個都係一伙的
車埋去有你so~ 唔少糧
原帖由 馬高仔 於 2007-2-12 05:33 PM 發表
(-104|-16)rein500

(-101|-19)
rein500

仲味來......
原帖由 馬高仔 於 2007-2-12 19:27 發表

仲味來......
我有五十隻p仔
駛唔駛我???
原帖由 ANTI@# 於 2007-2-12 07:34 PM 發表

我有五十隻p仔
駛唔駛我???
如果你覺得兵多可以過來
500:500黎緊, 都有成Lv18架
大叔, 你D攻兵瓜哂? ???
原帖由 咚記 於 2007-2-12 08:02 PM 發表
大叔, 你D攻兵瓜哂? ???
佢果d就瓜哂
我仲有DD
有無你打佢黎睇??? ???
原帖由 csc 於 2007-2-12 09:38 PM 發表
有無你打佢黎睇??? ???
Z_Z 左~ 俾佢清晒
原帖由 馬高仔 於 2007-2-12 21:45 發表

Z_Z 左~ 俾佢清晒
csc係想睇你打佢既report啊.. ???
Subject:湖景 scouts [1] Midtown
sent:on 11.02.07 at 18:37:26 o'clock

AttackerMarco12345 from the village 湖景
Troops00050000000
Casualties00049000000
InfoPalisade Level 19 Palace Level 20

DefenderCrusH69 from the village [1] Midtown
Troops35030050010002000020
Subject:湖景 scouts [2] Hell^s Kitchen
sent:on 11.02.07 at 12:36:35 o'clock

AttackerMarco12345 from the village 湖景
Troops00050000000
Casualties00030000000
InfoPalisade Level 5 Residence Level 17

DefenderCrusH69 from the village [2] Hell^s Kitchen
Troops017005100000001
佢打我之前的
呢兩條友之前都fake過我黎.
你地fake佢要幾多時間會到佢處??? ???
原帖由 csc 於 2007-2-13 01:33 AM 發表
呢兩條友之前都fake過我黎.
你地fake佢要幾多時間會到佢處??? ???
我最快一個鐘
原帖由 馬高仔 於 2007-2-13 01:38 發表

我最快一個鐘
你係味要佢個9田??? ???
原帖由 csc 於 2007-2-13 01:56 AM 發表

你係味要佢個9田??? ???
你要左佢都冇所謂~
要得佢條九田,更係吃埋附近果D
你無得打 la, Lucky 同 G alliance 左...
打magnox啦
真係唔明呢個係乜盟, 個個Server都會存在..
又死左... Lucky同 FIT 共同進退
原帖由 abcde 於 2007-2-13 03:09 PM 發表
又死左... Lucky同 FIT 共同進退
??? 搞緊咩
咁即係點??? ???
係唔係可以動手....??? ???
原帖由 csc 於 2007-2-13 06:31 PM 發表
咁即係點??? ???
係唔係可以動手....??? ???
??? 唔問下你大佬可唔可以郁佢???
原帖由 馬高仔 於 2007-2-13 19:02 發表

??? 唔問下你大佬可唔可以郁佢???
忙記左....
可以打 lucky 人 :)
之前唔記得記底你係s7個名...
快快報上唔係打錯人就唔好意思....:D :D
係 NW, 你一定唔會打
原帖由 abcde 於 2007-2-14 00:02 發表
係 NW, 你一定唔會打
咩盟講唔講得?
或者講.. 你唔係ODIN/RKM/MAGNOX/LUCKYXXXXX/AONLY邊幾個盟得唔得? ???
我唔係 RKM/TeH/Shadows
你唔會係saimong4嘛?
of cuz 唔係 la.. 你點識佢 ga...
原帖由 abcde 於 2007-2-14 20:43 發表
of cuz 唔係 la.. 你點識佢 ga...
唔識佢, 問下啫