[COD4 MP 模式] 五分鐘內升到最高級別,解除所有槍械限制

前言:對真正玩 Game 之人來說,這種行為有點無恥,正常玩遊戲應是靠自己循序漸進一步一步升級才有意思!
     但當看見別人什麼槍都有,什麼配件都齊,而自己卻要慢慢拿分升級,用來用去都是那幾支槍,太沒隱了。
     當我看到這個方法的第一個感覺...沒有一點鄙視...而是很開心 "正呀",證明我是一個無恥的人!
     於是...我決定要加入無恥一族,不理別人怎看,自己玩得 Happy 才是道理!

相信有不少人心態和我一樣......所以拿出來分享給大家,喜歡的就用,不喜歡的..看過便算吧!

資料來源:是從網上一些外國網站找回來的......

升級大法:共有 6 個步驟

1. 執行 COD4 遊戲 MP 模式,為安全起見請建立一個新的 Player Name,並以新名執行。
2. 在 Options --> Multiplayer Options --> CD-Key
   ( 用 DL2J-8PY4-4Q22-GE48-88D2 取代你原本的 CD-Key,然後按 verify )

3. 請完全關閉遊戲,然後到...
   "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles"
   把 "mpdata" 取代你原本的 ( 新建立的那個 )

4. 再執行 COD4 遊戲 MP 模式,你現在可以看見所有東西都解鎖了,等級是最高的 55 了!!!

5. 再去 Options --> Multiplayer Options --> CD-Key
   ( 把 CD-Key 轉回你原本用開的那個,然後按 verify )
   *** 完成後千萬不要關閉遊戲,往下看第 6 步!***

6. 點選 "Join Game" 進入任何 server 玩一關,然後離開,讓系統儲存你的資料。大功告成了!!!
   (注意:這個步驟一定要做的,否則會出現資料錯誤 / 損壞 )
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你試左未
我梗係試過 work 先貼出來啦..
而家有兩個 account...一個自己努力慢慢升級,一個係用上面既方法升級..
不過用左上面既方法之後,原本自己努力慢慢升果個 account 都無再用..
而家用無恥升級果個黎玩...咩槍都有,特別開心

試下sin
我想問下而家係要v1.2 先入到1.2果 d server ?
原帖由 Oatrina 於 2007-11-22 14:12 發表
我想問下而家係要v1.2 先入到1.2果 d server ?
咁我就唔知喎...我隻 GAME 買返黎就裝黎玩,無 update 過
入 MP 模式見到係 1.0 既...我尋晚先裝左呢個升級大法.
我都唔知隻 GAME 有得 Update 去 1.2
work
原帖由 JVCABC 於 2007-11-22 14:23 發表
work
公起公起
我都work了

sniper + m249 + rpg 7
最高級係幾多#question#  
lv99#question#
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-11-22 19:45 發表
最高級係幾多#question#  
lv99#question#
最高 55
原帖由 cks 於 2007-11-22 20:47 發表

最高 55
我見到有人75
55 就已經乜都 UNLOCK 晒...LV 再高都唔會有咩野可以 UNLOCK...
原帖由 cks 於 2007-11-22 23:01 發表
55 就已經乜都 UNLOCK 晒...LV 再高都唔會有咩野可以 UNLOCK...
有d槍既附件都未unlock
原帖由 Oatrina 於 2007-11-23 12:43 發表
有d槍既附件都未unlock
你話個d 迷彩#question#
的確係仲有些少野未 UNLOCK,不過玩多幾局攞下分就會續件 UNLOCK.

話時話 LV 好似 55 之後都無再升..我玩左咁耐都未見過有人 LV 高過 55