Wii 有得改機未

as title ???

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-2-15 11:52 發表
as title ???
#yup# 我幫你改
原帖由 Lovely小兔兔 於 2007-2-15 12:09 發表

#yup# 我幫你改
老眼昏花 Z_Z Z_Z Z_Z Z_Z

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Lovely小兔兔 於 2007-2-15 12:09 發表

#yup# 我幫你改
幫我改做Xbox 360同埋PS3
原帖由 killer 於 2007-2-15 12:10 發表

幫我改做Xbox 360同埋PS3
no problem,改埋做NDS + PSP又點話o者.

原帖由 Lovely小兔兔 於 2007-2-15 12:11 發表

no problem,改埋做NDS + PSP又點話o者.

我要玩埋紅白機
原帖由 killer 於 2007-2-15 12:16 發表

我要玩埋紅白機
咁我要玩DC
原帖由 koji 於 2007-2-15 12:19 發表

咁我要玩DC
#yup# #yup# #yup#

整埋Game Gear都仲得呀.
我要PC-FX:D
似乎係打劫多D
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
有,wii轉game boy
第二個 reply 已經 off-topic , 太快了

原帖由 Error_404 於 2007-2-15 21:23 發表
第二個 reply 已經 off-topic , 太快了
可能你個topic有問題
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
有得改, 自己係外國訂
聽聞依家有兩種晶片,不過好貴,買正版玩仲抵d,又唔洗等
原帖由 firework 於 2007-2-16 16:50 發表
聽聞依家有兩種晶片,不過好貴,買正版玩仲抵d,又唔洗等
34歐元
睇第二到講ssp有,要$1200
pk , 前幾日 wii 仲賣 到1980 , 今日就 $2280

原帖由 Error_404 於 2007-2-17 04:47 發表
pk , 前幾日 wii 仲賣 到1980 , 今日就 $2280
買啦!
原帖由 紅豆 於 2007-2-17 14:35 發表

買啦!
ha ha....初四啟市先 , 到時實平 #yup#

原帖由 Error_404 於 2007-2-17 14:35 發表

ha ha....初四啟市先 , 到時實平 #yup#
多數更貴