Tablet 邊隻好 ?

請問。。 邊間的Tablet 好#vamp# #vamp#  

麻煩介紹下
有什麼要求& budget
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-12-1 07:19 PM 發表
有什麼要求& budget
快 & 好用。。

budget 無set

which brand 比較好 #question#
原帖由 SnoopyLL 於 2007-12-3 01:10 發表

快 & 好用。。

budget 無set

which brand 比較好 #question#
Lenovo or fujitsu
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
大多數Tablet PC都用低電壓CPU, 比較難快

同冇乜必要都唔好買Tablet PC,得一個轉位好易KO

要買就要選有嚴緊QC的大廠

我都知係 IBM or Fujitsu.....

兩隻邊隻好d呢?
X61T 有d小問題

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-12-8 13:59 發表
X61T 有d小問題
解决了

http://lenovoblogs.com/connections/?p=6

X61t 已經改良 o左個骨架, 機殼同 hange 位

"早買早享受" 並不合用於 Lenovo, 因為同一款機, 同 model type 都係不停地改良的

P.S. Lenovo 當然唔會話好似某 o的廠 o甘, 為 o左要追 spec 就唔理件貨會爆炸都仲推出市場啦
但有時要賣 o左街先知 end user 有咩問題, 之後先再改良

個人認為, Lenovo o的機要去到同系第二代個 design 先完善到 End user level
好似 T40 有 o既外骨架問題, T41 已經改晒, X60 o既 plamrest 煎蛋問題, X61 又改良晒
我在網上看見這個新東西~
好不好 #question#
#question#  #question#
多個bluetooth & ultimate 貴咁多#question#
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 SnoopyLL 於 2007-12-8 16:55 發表
#question#  #question#
多個bluetooth & ultimate 貴咁多#question#
Ultimate 可以任轉中文 / 英文 wo

不過我自己買就會要 7762AS3 lor
除非你極需要 BlueTooth
多個 MCE 你玩姐

值唔值睇你啦

不過最少都要 business

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 觀星是答案 於 2007-12-8 08:07 PM 發表

Ultimate 可以任轉中文 / 英文 wo

不過我自己買就會要 7762AS3 lor
除非你極需要 BlueTooth
價錢便宜d可以有好dcpu..... 很奇怪呢
原帖由 SnoopyLL 於 2007-12-10 02:23 發表

價錢便宜d可以有好dcpu..... 很奇怪呢
個 O/S 買返來都唔同價錢啦 ~
CPU 呢 o的高科技電子零件, 邊度會值錢
Dell’s Latitude XT
原帖由 觀星是答案 於 2007-12-10 09:32 AM 發表

個 O/S 買返來都唔同價錢啦 ~
CPU 呢 o的高科技電子零件, 邊度會值錢
。。。。 icic.... so funny....................
原帖由 kelvinlok 於 2007-12-11 08:46 PM 發表
Dell’s Latitude XT
dell... 得唔得丫@_@
原帖由 SnoopyLL 於 2007-12-13 03:15 發表

dell... 得唔得丫@_@
multi-touch