依幾日hkwood就靠你地了

我要回鄉數天
親你走, 攞你命 sin
原帖由 abcde 於 2007-2-17 00:12 發表
親你走, 攞你命 sin
我驚你冇咁既本事

你有冇回鄉證先
我驚你會死得好慘

有又點無又點?
原帖由 abcde 於 2007-2-17 00:26 發表
我驚你會死得好慘

有又點無又點?
冇回鄉證你連見我既機會都冇
仲點攞我命
原帖由 ANTI@# 於 2007-2-17 01:09 AM 發表

冇回鄉證你連見我既機會都冇
仲點攞我命
係羅你條村命

#yup# 唔緊要~ 我大把rein  now

過多一個月就有三千兵/車/馬
原帖由 馬高仔 於 2007-2-17 01:24 發表

係羅你條村命

#yup# 唔緊要~ 我大把rein  now

過多一個月就有三千兵/車/馬
真係冇幽默感
原帖由 ANTI@# 於 2007-2-17 01:59 AM 發表

真係冇幽默感
/3\
香港木個個鎮都起Workshop咁騎呢?
原帖由 咚記 於 2007-2-19 22:51 發表
香港木個個鎮都起Workshop咁騎呢?
係咪想做高個pop
workshop = waste resource
make TS is better
原帖由 csc 於 2007-2-19 11:33 PM 發表

係咪想做高個pop
@#出兵方法很特別
原帖由 馬高仔 於 2007-2-20 00:51 發表

@#出兵方法很特別
其實係唔識
原帖由 ANTI@# 於 2007-2-20 01:49 AM 發表

其實係唔識
里魚門 依家升個糧倉去240k,之後就可以再升crop加人數

s1hk 先升好晒第三條村
其他之後再慢上及再加村...
因依家平靜期....
一到開戰期就係你發揮本領

原帖由 csc 於 2007-2-21 07:26 PM 發表
里魚門 依家升個糧倉去240k,之後就可以再升crop加人數

s1hk 先升好晒第三條村
其他之後再慢上及再加村...
因依家平靜期....
一到開戰期就係你發揮本領 ...
冇人玩s1了
@#, 主守既村, 唔駛升 Blacksmith level , 亦都唔駛個個村都將個Stable超得太高Level, 起Workshop亦都冇用
而且將主力生守兵既放係其中兩至三個 armoury lv高既村, 再rein出其他村. 有乜事就將大部份兵call番去生兵果兩三條村

個個村都又生攻又生守兵, 只會玩死自己..
攻村出攻兵
守村出守兵
reource村主力運resource去填肥主村不停起野

老實說, pcin部隊個個都唔夠active, 行鐵龜政策比較穩.
另外, 我發現G盟真係冇乜外交.. 香港人既盟似乎淨係識得一個字....『打』
------- 我發現G盟真係冇乜外交.. 香港人既盟似乎淨係識得一個字....『打』------

呢D就係外語差架特點
原帖由 咚記 於 2007-2-27 01:30 發表
@#, 主守既村, 唔駛升 Blacksmith level , 亦都唔駛個個村都將個Stable超得太高Level, 起Workshop亦都冇用
而且將主力生守兵既放係其中兩至三個 armoury lv高既村, 再rein出其他村. 有乜事就將大部份兵call番去生兵 ...
政策實行中
原帖由 咚記 於 2007-2-27 01:30 AM 發表
而且將主力生守兵既放係其中兩至三個 armoury lv高既村, 再rein出其他村. 有乜事就將大部份兵call番去生兵 ...
原帖由 馬高仔 於 2007-2-27 19:03 發表

事實如此, 有事就梗係保住軍事重點先, 冇可能條條村都守得到
原帖由 咚記 於 2007-2-27 07:15 PM 發表

事實如此, 有事就梗係保住軍事重點先, 冇可能條條村都守得到
而家佈陣就係針對緊呢點
除左被人狂剷外應該唔會咁易失守
加上有附近fan底支持,敵人想狂剷都唔係易事