Patapon [ 啪 嗒 砰 ]

玩左一陣,感覺幾好,幾得意!
一隻幾有創意既 Game

等我dl黎試下先
原帖由 天下布武 於 2007-12-29 12:41 發表
等我dl黎試下先
呢隻真係值得一玩,殺時間唔錯,遊戲模式都幾輕鬆...
戴埋 headphone 玩,D 聲都好正。

不過呢隻野要用 3.71m33 先玩到
我本身用緊 3.52m33,一直都無諗過 UP 去 3.71m33
係尋日搭 MTR 見企係隔離個人玩得咁過隱,返到屋企決定 UP 左佢黎玩隻 Game

我宜家都係用緊3.52 m33-4
之前聽人講話 3.71 m33 唔好用,所以一直都無 UP 到
不過用落又唔覺得有咩分別,都係一樣咁用,而家用緊 3.71 m33-4,無咩問題
o岩o岩都up左3.71 m33-4
勇者別囂張都正啊

做魔王起迷宮殺勇者

不過玩到最後第8關就俾人拖返城
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
勇者別囂張我都 DL 左,不過見佢好多日文,怕睇唔明,所以都未玩過。
原帖由 cks 於 2007-12-29 13:32 發表

呢隻真係值得一玩,殺時間唔錯,遊戲模式都幾輕鬆...
戴埋 headphone 玩,D 聲都好正。

不過呢隻野要用 3.71m33 先玩到
我本身用緊 3.52m33,一直都無諗過 UP 去 3.71m33
係尋日搭 MTR 見企係隔離個人玩得咁過隱,返到屋企 ...
same here
原帖由 cks 於 2007-12-31 12:30 發表
勇者別囂張我都 DL 左,不過見佢好多日文,怕睇唔明,所以都未玩過。
識得個food chain 就玩到 總之唔好俾勇者捉到魔王 殺殺殺 殺晒d勇者#yup##yup#

隻Patapon我都見好多日文
原帖由 Oatrina 於 2007-12-31 13:50 發表

same here
準備更新3.71 m33-4#yup##yup#
等中文版

3272-8121-6997-5262
原帖由 天下布武 於 2007-12-29 17:07 發表
o岩o岩都up左3.71 m33-4
想問你地有冇做神電以防萬一

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2008-1-11 00:55 發表

想問你地有冇做神電以防萬一
我冇
神電......我都冇
無神電
我都無