工人舍 Tablet

大貨已到場

intel 版: 9xxx
amd 版: 7xxx

玩過實物真係好正 , 不過日本賣得好平.....
http://www.kohjinsha.com/models/outlet/index.html

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我有fd 買左
個人覺得amd ver 真系比較慢
59800....個價同HK都差得甘大下
詠春
原帖由 BlueFish 於 2008-2-6 00:52 發表
59800....個價同HK都差得甘大下
我見有d系packing 有問題
我對 intel 版性趣很大
一來粒 U 快d , 二來個 mon resolution 又高d , 加上又有眼仔 , 真係 ok 正

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2008-2-6 02:14 發表
我對 intel 版性趣很大
一來粒 U 快d , 二來個 mon resolution 又高d , 加上又有眼仔 , 真係 ok 正
其實 a100 都好慢,我估同celeron m 差唔多
原帖由 絕心 於 2008-2-6 02:40 AM 發表
其實 a100 都好慢,我估同celeron m 差唔多
會唔會快得過 eeePC?
因為用過 eeePC , 真係睇 rmvb 都唔多夠力

原帖由 Error_404 於 2008-2-6 02:48 發表

會唔會快得過 eeePC?
因為用過 eeePC , 真係睇 rmvb 都唔多夠力
個人覺得eeepc full speed 900mhz 比a100 更快
我最後買 SH8 白色 Intel 800 MHz
已內置 2GB ram , Vista Home 白金版

宜家叉緊電

原帖由 Error_404 於 2008-2-6 17:34 發表
我最後買 SH8 白色 Intel 800 MHz
已內置 2GB ram , Vista Home 白金版

宜家叉緊電
SH6 黑色版勁型
SH8 白版就一般

但係 SH6 係舊版 , CPU 慢 200MHz , ram 內置 1 GB , Vista Home Basic , 但都賣成 $8999
反而 SH8 乜都勁d  , ram 又 2 GB , OS 又係 白金版 , 只係貴 $400 , 實買 SH8 啦....

可惜無黑色

米人
只要求多一次已可 只要留多刻已可
只要忘掉是誰做錯 就別懷恨難過
可惜求得早已太多 這樣來讓十年掠過
很多人都可 我們不可 我們不可
這樣輕率錯過
個樣好似幾型仔 #yup#
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......