我張XAUDIO $38X貨仔都好好聲
的確幾滿意
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-2-12 11:04 PM 發表
#question#星星睇錯左?
GAMER有RAM好似得F1炸BOR
7XX果隻GAMER好似只係SUPPORT HDEAX但沒有XRAM的
但的確出面又有人話都有 x-ram , 但 official site 就無講到有
買張返來自己睇下囉

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Enzo 於 2008-2-12 23:04 發表
#question#星星睇錯左?
GAMER有RAM好似得F1炸BOR
7XX果隻GAMER好似只係SUPPORT HDEAX但沒有XRAM的
係個盒上面印住有 64mb X-Ram 的
等我有空去買張返來睇下
多X-Ram有咩用 #question#  

最緊要Vista support

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2008-2-13 00:02 發表
多X-Ram有咩用 #question#  

最緊要Vista support
o甘新 o既 card 無可能 vista 唔 support o既
多 o左 X-Ram 打機會快 o的
機箱前置面版mic/speaker接線 可以connect x-fi嗎?

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2008-2-13 00:36 發表
機箱前置面版mic/speaker接線 可以connect x-fi嗎?
o的 Front Panel 好似係 AC97 standard ....
SB Live! Series 好似接唔到
原帖由 觀星是答案 於 2008-2-13 12:03 AM 發表

o甘新 o既 card 無可能 vista 唔 support o既
多 o左 X-Ram 打機會快 o的
十扑 , 不過有少問題

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 13/2/2008 01:04 發表

十扑 , 不過有少問題
X AUDIO 最新VER真係得10月
而家用英文版又無問題
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-2-13 01:36 AM 發表
X AUDIO 最新VER真係得10月
而家用英文版又無問題
gamer 有新d

原帖由 Error_404 於 13/2/2008 02:10 發表

gamer 有新d
好合理 o既,gamer要成日support新game......
但貴audio成4舊......太唔合理了
原帖由 Enzo 於 2008-2-13 02:23 發表
好合理 o既,gamer要成日support新game......
但貴audio成4舊......太唔合理了
俾錢買 service o者, 無咩唔合理
況且 Extreme Gamer 同 Extreme Audio 一定係有大分別
所以個 driver 先會唔通用

原帖由 七六 於 2008-2-8 09:39 發表
http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php

用 X-Fi chip, 但用料好過 X-Fi
要打機就基本上只可以揀 C 記嘅卡

但係呢張卡係用 C 記晶片嘅第三方卡
可以打機之餘
啲聲同功能都好過 C 記自己嘅卡
仲可以用 real-time ac-3  出  amp  (好似話遲啲可以出埋 dts)
外國啲 forum 唔少人對佢有好評

見過喺正都賣成 2仟蚊
原帖由 Cryptkeeper 於 2008-2-21 00:32 發表

要打機就基本上只可以揀 C 記嘅卡

但係呢張卡係用 C 記晶片嘅第三方卡
可以打機之餘
啲聲同功能都好過 C 記自己嘅卡
仲可以用 real-time ac-3  出  amp  (好似話遲啲可以出埋 dts)
外國啲 forum 唔少人對佢 ...
個價差唔多係 C 記 o既一倍 wo
原帖由 觀星是答案 於 2008-2-21 01:11 發表

個價差唔多係 C 記 o既一倍 wo
一分錢一分貨 #vamp#

人吔用料好啲
成本都貴啲
可能 epc 班人 mod 嘅 opamp
人吔張卡都已經喺到用緊