抵唔抵?

我就覺得抵
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
OK咁wor
係超抵O:-)
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
我係驚maxtor.....
原帖由 戇男 於 2008-3-20 01:07 發表
我係驚maxtor.....
黑仔上來,乜都
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
點樣買#question#
原帖由 ANTI@# 於 2008-3-20 01:27 發表
點樣買#question#
個行細字

有人拆左...............可以當internal harddisk
$999 - 750GB 抵呀
very 抵

我有幾張 32M 既 CF 冇用...
Vincent's Gallery
http://www.vincentkwok.hk

有緣便玄, 無緣便完. 信是有玄, 一切隨緣.
緣是天定, 份是人為. 隨遇而安, 一切順其自然.
原帖由 wo~~ 於 20/3/2008 12:32 發表
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
咁好換?

3272-8121-6997-5262
d 人話拎隻壞架 cd-r 去換都得
原帖由 月金 於 2008-3-20 20:51 發表
d 人話拎隻壞架 cd-r 去換都得
咁誇張
只要求多一次已可 只要留多刻已可
只要忘掉是誰做錯 就別懷恨難過
可惜求得早已太多 這樣來讓十年掠過
很多人都可 我們不可 我們不可
這樣輕率錯過
i have a veryvery old MS16mb
原帖由 SnoopyLL 於 2008-3-25 16:10 發表
i have a veryvery old MS16mb
掉左佢把啦