放工去買 ndsl ~~~ 問價

想買行貨白機 + r4 ~~

有冇人知道大約o既套餐價 ?

thanks
1140+198~250
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 09:47 發表
1140+198~250
198 係 memory card? 咁貴o既,2gb?

其實 1gb 夠玩未呢?
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 10:09 發表

198 係 memory card? 咁貴o既,2gb?

其實 1gb 夠玩未呢?
$190~250係R4價
TF 1GB  $8x
tf 卡東芝好似有promotion
哦 ~~
原來係 "~" ,哈哈

thanks

不過我都係想買行機多d
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 11:23 發表
哦 ~~
原來係 "~" ,哈哈

thanks

不過我都係想買行機多d
如果是任記野...行和水無分別..行仲要貴d...

$ONY的我會支持行

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2007-2-21 11:35 發表

如果是任記野...行和水無分別..行仲要貴d...

$ONY的我會支持行
但保養呢 ? 其實都係心理想買行,如果差太多 $$ 就水都冇所謂
行1260~~(星星上次買機時既價~~所有色一樣)
其他(1140+200)只係白色(奇怪umm~上次陪fds係金源問過)~~唔知係咪焗人買水機
水貨好多店都換jor 個唔知咩牛比你wor~
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 11:38 發表
行1260~~(星星上次買機時既價~~所有色一樣)
其他(1140+200)只係白色(奇怪umm~上次陪fds係金源問過)~~唔知係咪焗人買水機
um
咁你買左水定行 ?
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 11:39 發表
那些牛水是100V的...換比你是220V香港用

3272-8121-6997-5262
我行~~都係多少少~~
對佢地既牛無咩信心~~
KINGSTON 2GB HIGH SPEED T-FLASH#yup#
原帖由 午後之紅茶 於 2007-2-21 11:43 發表
KINGSTON 2GB HIGH SPEED T-FLASH#yup#
how much ?
$270????
原帖由 午後之紅茶 於 2007-2-21 11:55 發表
$270????
嘩 ~~~
太貴了 ~~
平平地東芝咪算lo~
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 12:12 發表
平平地東芝咪算lo~
你o個時係散買 r4 定一set套餐買 ?
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 12:17 發表

你o個時係散買 r4 定一set套餐買 ?
一set 買~~唔想走來走去~~不過其實分開買平好多~~不過就要間間行 (講緊ssp 你都知有幾多間買依d 野架啦~)
見過最平r4 190 (唔記得係邊間睇)
東芝卡 ~~$89 (好多間都係依個價)
加埋行機 $1260 (新年前星星)
h 字頸protecter film~~$20 (地下某間)
total 都係~1559
我個時就無行 ~1640
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 12:23 發表
見過最平r4 190 (唔記得係邊間睇)
東芝卡 ~~$89 (好多間都係依個價)
加埋行機 $1260 (新年前星星)
h 字頸protecter film~~$20 (地下某間)
total 都係~1559
我個時就無行 ~1640 ...
貴就都係 100 左右,咁都 ok ~~
不過我今晚係去 188,可能貴d,
睇下相差幾多先 ~
thx
188~~無點去過~~可能平d都唔定
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 11:39 發表
唔係換 係比過隻220V你姐 隻110V佢唔會收左你的
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-2-21 12:39 發表
唔係換 係比過隻220V你姐 隻110V佢唔會收左你的
金源會收走隻110v牛
r4 是什麼來
原帖由 紅豆 於 2007-2-21 15:28 發表
r4 是什麼來
玩老番的slot 1引導卡
原帖由 Oatrina 於 2007-2-21 15:31 發表

玩老番的slot 1引導卡
明白,thx!#yup##yup#
美版水貨貴o左百幾?早排9字頭都見過.
我訂o左張r4,過o左期先知,唔知返到香港仲有冇得剩,有就成套買#yup#

gut gut唔好去188買吧,會貴好多,而且o個度幾間game鋪都係同一個老細