原帖由 firework 於 2007-2-21 18:59 發表
美版水貨貴o左百幾?早排9字頭都見過.
我訂o左張r4,過o左期先知,唔知返到香港仲有冇得剩,有就成套買#yup#

gut gut唔好去188買吧,會貴好多,而且o個度幾間game鋪都係同一個老細 ...
thanks ~~~ but 買了

188 咁多間,有4成左右有標價,約為 $1500 (水),$1650 (行)
最後去某間 (jvcabc 買開野o個間 ),問佢價,$1600 (行),
轉到去買仲話白色有得平 d,最後 $1550 (行) 俾我,太好了
試機期間有人問價,佢都話要 $1650 (行),真好彩

陣間叉電 ~
r4家陣幾錢? 最平邊度呀?
188 間間都係賣 $240 以上 (單買)
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 22:58 發表
188 間間都係賣 $240 以上 (單買)
原帖由 戇男 於 2007-2-21 23:00 發表

$240 差唔多係正價LA
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
我成套咁買佢俾我個價就係 200 ~~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:12 發表
我成套咁買佢俾我個價就係 200 ~~
食水好深的說
1550~~抵啦~~
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 23:14 發表
1550~~抵啦~~
我 budget 1600,算係咁

不過我而家貼保護貼,一鑊泡......
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:20 發表

佢無幫你貼???
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:20 發表

間野點解會報平比你既~~其實好怕d 海鮮價店
有冇買埋套??保護貼睇你邊隻~~如果斯出來個張係無stick 力~咁個面就係貼去screen到
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 23:26 發表

間野點解會報平比你既~~其實好怕d 海鮮價店
有冇買埋套??保護貼睇你邊隻~~如果斯出來個張係無stick 力~咁個面就係貼去screen到
整出左 直接貼上去咪得 無理由會倒轉前後貼姐
佢話明唔幫我貼,個價係連套連貼

塊貼底面都有指示,不過貼完好多 bubble,top o個塊俾我用卡紙壓下壓剷左一忽仔

bottom screen 就之後先貼,但都好多 bubble.............

過兩日買過 pack
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:37 發表
佢話明唔幫我貼,個價係連套連貼

塊貼底面都有指示,不過貼完好多 bubble,top o個塊俾我用卡紙壓下壓剷左一忽仔

bottom screen 就之後先貼,但都好多 bubble.............

過兩日買過 pack ...
要慢慢同埋唔好一下貼落去 貼左一角之後慢慢掃一路整返d air出來
shit,睇黎係前後掉轉了...........................
聽日買過 pack,fxxk
我見好多間的店員都幫貼wo

你去了 188邊間?

3272-8121-6997-5262
um~重要埋貼~~過海買都有so wor
我見d人出機, 次次都係鋪頭幫貼埋....

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-2-22 00:17 發表
我見d人出機, 次次都係鋪頭幫貼埋....
係wo 有無要求佢幫你貼??? 雖然多數之係佢問你 我個次買 我話自己貼 佢都幫我貼左 話免得你貼衰左又買過 呢d係白店lo
可能因為太多人,佢一早講唔幫我貼...

anyway 啦,買一pack新o既大概幾 $$ ?
20~~
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 01:11 發表
20~~
thanks

不過唔知仲 "meet" 唔 "meet" 得番而家呢張出黎... @_@
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 01:12 發表

thanks

不過唔知仲 "meet" 唔 "meet" 得番而家呢張出黎... @_@
你買個時 叫佢幫你整 #yup##yup#
原帖由 hktathmss 於 2007-2-22 01:13 發表
你買個時 叫佢幫你整 #yup##yup#
個廿蚊雞,佢肯唔肯咖?

回復 #54 Gut穿富浪 的帖子

係買就買套好d o既,唔係好快又要換
hori貼 $50-60,可以用好耐
原帖由 firework 於 2007-2-22 13:21 發表
係買就買套好d o既,唔係好快又要換
hori貼 $50-60,可以用好耐
好,放工睇睇先 ~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 01:25 發表

個廿蚊雞,佢肯唔肯咖?
會掛 你問定佢幫唔幫 唔幫咪走人
o係灣電買左塊香港版,60蚊見佢幾相與,幫我貼埋,
費事行去 188
幾錢!?
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 22:58 發表
o係灣電買左塊香港版,60蚊見佢幾相與,幫我貼埋,
費事行去 188
買hori 多數幫你貼 話晒幾十銀買塊野