今日係黃金地下見到hori 貼$29~有d就$35~~我估係假
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 23:14 發表
今日係黃金地下見到hori 貼$29~有d就$35~~我估係假
#yup##yup##yup# 無可能咁平
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
我都知~~不過就咁睇都幾假分~
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 23:22 發表
我都知~~不過就咁睇都幾假分~
#yup##yup# 買到返來先分得到   以前個包裝可以分到 而家就唔知lu
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
newsgroup d 人話其實而家d貼,平貴質素都差唔多 ~
不過我都買左,唔理咁多lu ~ haha
我返工貼咁多 反而家陣15一張果d極好貼...
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 23:36 發表
newsgroup d 人話其實而家d貼,平貴質素都差唔多 ~
不過我都買左,唔理咁多lu ~ haha
唔同牌子~~真係差唔多~~為一真係正我覺係c字頭係百老x 買相機既送既~~真係唔吸塵同無手印~~
行$12XX 起邊到買呀
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 23:41 發表

唔同牌子~~真係差唔多~~為一真係正我覺係c字頭係百老x 買相機既送既~~真係唔吸塵同無手印~~
www.capdase.com

呢隻 ??

我買左呢隻
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-23 00:30 發表

www.capdase.com

呢隻 ??

我買左呢隻
yes~~係ar~~部n1 成日用手touch都無指撫~~好正~~果時見成$60張~~
原帖由 神行太保 於 2007-2-23 00:34 發表

yes~~係ar~~部n1 成日用手touch都無指撫~~好正~~果時見成$60張~~
我之前部 ipod nano 都係買呢隻,不過買左番黎懶得貼,已經花晒

nds 呢張,灣電 "非常" 海鮮價,第一間賣 98,之後有賣 78
我買o既 60 (要問)