1140+198~250
tf 卡東芝好似有promotion
行1260~~(星星上次買機時既價~~所有色一樣)
其他(1140+200)只係白色(奇怪umm~上次陪fds係金源問過)~~唔知係咪焗人買水機
水貨好多店都換jor 個唔知咩牛比你wor~
我行~~都係多少少~~
對佢地既牛無咩信心~~
平平地東芝咪算lo~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 12:17 發表

你o個時係散買 r4 定一set套餐買 ?
一set 買~~唔想走來走去~~不過其實分開買平好多~~不過就要間間行 (講緊ssp 你都知有幾多間買依d 野架啦~)
見過最平r4 190 (唔記得係邊間睇)
東芝卡 ~~$89 (好多間都係依個價)
加埋行機 $1260 (新年前星星)
h 字頸protecter film~~$20 (地下某間)
total 都係~1559
我個時就無行 ~1640
188~~無點去過~~可能平d都唔定
原帖由 hktathmss 於 2007-2-21 12:39 發表
唔係換 係比過隻220V你姐 隻110V佢唔會收左你的
金源會收走隻110v牛
1550~~抵啦~~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:20 發表

我 budget 1600,算係咁

不過我而家貼保護貼,一鑊泡......
間野點解會報平比你既~~其實好怕d 海鮮價店
有冇買埋套??保護貼睇你邊隻~~如果斯出來個張係無stick 力~咁個面就係貼去screen到
um~重要埋貼~~過海買都有so wor
20~~
今日係黃金地下見到hori 貼$29~有d就$35~~我估係假
我都知~~不過就咁睇都幾假分~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 23:36 發表
newsgroup d 人話其實而家d貼,平貴質素都差唔多 ~
不過我都買左,唔理咁多lu ~ haha
唔同牌子~~真係差唔多~~為一真係正我覺係c字頭係百老x 買相機既送既~~真係唔吸塵同無手印~~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-23 00:30 發表

www.capdase.com

呢隻 ??

我買左呢隻
yes~~係ar~~部n1 成日用手touch都無指撫~~好正~~果時見成$60張~~