原帖由 神行太保 於 2007-2-21 11:39 發表
水貨好多店都換jor 個唔知咩牛比你wor~
唔係換 係比過隻220V你姐 隻110V佢唔會收左你的
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 戇男 於 2007-2-21 23:00 發表

$240 差唔多係正價LA
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:12 發表
我成套咁買佢俾我個價就係 200 ~~
食水好深的說
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:20 發表

我 budget 1600,算係咁

不過我而家貼保護貼,一鑊泡......
佢無幫你貼???
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 23:26 發表

間野點解會報平比你既~~其實好怕d 海鮮價店
有冇買埋套??保護貼睇你邊隻~~如果斯出來個張係無stick 力~咁個面就係貼去screen到
整出左 直接貼上去咪得 無理由會倒轉前後貼姐
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-21 23:37 發表
佢話明唔幫我貼,個價係連套連貼

塊貼底面都有指示,不過貼完好多 bubble,top o個塊俾我用卡紙壓下壓剷左一忽仔

bottom screen 就之後先貼,但都好多 bubble.............

過兩日買過 pack ...
要慢慢同埋唔好一下貼落去 貼左一角之後慢慢掃一路整返d air出來
原帖由 Error_404 於 2007-2-22 00:17 發表
我見d人出機, 次次都係鋪頭幫貼埋....
係wo 有無要求佢幫你貼??? 雖然多數之係佢問你 我個次買 我話自己貼 佢都幫我貼左 話免得你貼衰左又買過 呢d係白店lo
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 01:12 發表

thanks

不過唔知仲 "meet" 唔 "meet" 得番而家呢張出黎... @_@
你買個時 叫佢幫你整 #yup##yup#
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 01:25 發表

個廿蚊雞,佢肯唔肯咖?
會掛 你問定佢幫唔幫 唔幫咪走人
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-2-22 22:58 發表
o係灣電買左塊香港版,60蚊見佢幾相與,幫我貼埋,
費事行去 188
買hori 多數幫你貼 話晒幾十銀買塊野
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 23:14 發表
今日係黃金地下見到hori 貼$29~有d就$35~~我估係假
#yup##yup##yup# 無可能咁平
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 23:22 發表
我都知~~不過就咁睇都幾假分~
#yup##yup# 買到返來先分得到   以前個包裝可以分到 而家就唔知lu