放工去買 ndsl ~~~ 問價

想買行貨白機 + r4 ~~

有冇人知道大約o既套餐價 ?

thanks
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 09:47 發表
1140+198~250
198 係 memory card? 咁貴o既,2gb?

其實 1gb 夠玩未呢?
哦 ~~
原來係 "~" ,哈哈

thanks

不過我都係想買行機多d
原帖由 三隻眼 於 2007-2-21 11:35 發表

如果是任記野...行和水無分別..行仲要貴d...

$ONY的我會支持行
但保養呢 ? 其實都係心理想買行,如果差太多 $$ 就水都冇所謂
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 11:38 發表
行1260~~(星星上次買機時既價~~所有色一樣)
其他(1140+200)只係白色(奇怪umm~上次陪fds係金源問過)~~唔知係咪焗人買水機
um
咁你買左水定行 ?
原帖由 午後之紅茶 於 2007-2-21 11:43 發表
KINGSTON 2GB HIGH SPEED T-FLASH#yup#
how much ?
原帖由 午後之紅茶 於 2007-2-21 11:55 發表
$270????
嘩 ~~~
太貴了 ~~
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 12:12 發表
平平地東芝咪算lo~
你o個時係散買 r4 定一set套餐買 ?
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 12:23 發表
見過最平r4 190 (唔記得係邊間睇)
東芝卡 ~~$89 (好多間都係依個價)
加埋行機 $1260 (新年前星星)
h 字頸protecter film~~$20 (地下某間)
total 都係~1559
我個時就無行 ~1640 ...
貴就都係 100 左右,咁都 ok ~~
不過我今晚係去 188,可能貴d,
睇下相差幾多先 ~
thx
原帖由 firework 於 2007-2-21 18:59 發表
美版水貨貴o左百幾?早排9字頭都見過.
我訂o左張r4,過o左期先知,唔知返到香港仲有冇得剩,有就成套買#yup#

gut gut唔好去188買吧,會貴好多,而且o個度幾間game鋪都係同一個老細 ...
thanks ~~~ but 買了

188 咁多間,有4成左右有標價,約為 $1500 (水),$1650 (行)
最後去某間 (jvcabc 買開野o個間 ),問佢價,$1600 (行),
轉到去買仲話白色有得平 d,最後 $1550 (行) 俾我,太好了
試機期間有人問價,佢都話要 $1650 (行),真好彩

陣間叉電 ~
188 間間都係賣 $240 以上 (單買)
我成套咁買佢俾我個價就係 200 ~~
原帖由 神行太保 於 2007-2-21 23:14 發表
1550~~抵啦~~
我 budget 1600,算係咁

不過我而家貼保護貼,一鑊泡......
佢話明唔幫我貼,個價係連套連貼

塊貼底面都有指示,不過貼完好多 bubble,top o個塊俾我用卡紙壓下壓剷左一忽仔

bottom screen 就之後先貼,但都好多 bubble.............

過兩日買過 pack
shit,睇黎係前後掉轉了...........................
聽日買過 pack,fxxk
可能因為太多人,佢一早講唔幫我貼...

anyway 啦,買一pack新o既大概幾 $$ ?
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 01:11 發表
20~~
thanks

不過唔知仲 "meet" 唔 "meet" 得番而家呢張出黎... @_@
原帖由 hktathmss 於 2007-2-22 01:13 發表
你買個時 叫佢幫你整 #yup##yup#
個廿蚊雞,佢肯唔肯咖?
原帖由 firework 於 2007-2-22 13:21 發表
係買就買套好d o既,唔係好快又要換
hori貼 $50-60,可以用好耐
好,放工睇睇先 ~
o係灣電買左塊香港版,60蚊見佢幾相與,幫我貼埋,
費事行去 188
newsgroup d 人話其實而家d貼,平貴質素都差唔多 ~
不過我都買左,唔理咁多lu ~ haha
原帖由 神行太保 於 2007-2-22 23:41 發表

唔同牌子~~真係差唔多~~為一真係正我覺係c字頭係百老x 買相機既送既~~真係唔吸塵同無手印~~
www.capdase.com

呢隻 ??

我買左呢隻
原帖由 神行太保 於 2007-2-23 00:34 發表

yes~~係ar~~部n1 成日用手touch都無指撫~~好正~~果時見成$60張~~
我之前部 ipod nano 都係買呢隻,不過買左番黎懶得貼,已經花晒

nds 呢張,灣電 "非常" 海鮮價,第一間賣 98,之後有賣 78
我買o既 60 (要問)