Wii Mario Kart出左..

Load完~
幾好玩
呢隻我都想玩 不過無wii
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
大家快快Add Friend Code一齊玩.

冇時間玩
你地玩pal定日版個隻#question#
勁似街機版
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 特警仔 於 2008-4-8 16:16 發表
Load完~
幾好玩
這麼快...........我得6%,還要沒種,你是日版嗎
你地玩美版定係日版?

我再決定去撈邊隻.
load緊日版
不過冇時間玩, 係都用d時間黎玩部新相機
原帖由 天下布武 於 2008-4-9 01:21 發表
load緊日版
不過冇時間玩, 係都用d時間黎玩部新相機
load緊日版#yup#
不過都係冇時間玩
隻日版有人玩到嗎
無左個"太盤" 無咁好玩
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
load緊PAL版

有冇人買日版???

3272-8121-6997-5262
唔好b pal版
pal 版好似只係可以connect 到歐州server
我直頭連唔到
原帖由 三隻眼 於 2008-4-9 22:48 發表
load緊PAL版

有冇人買日版???
PAL版,小心變成半磚
load左呢個"瑪利歐賽車MarioKart[PAL][免晶片檢測+去升級]"

有冇買軑盤玩?

原裝好似130

自己上網update左3.2j
之後玩日版再update, 咩事都冇, 正常玩到隻game
我而家再d/l過日版
日版  歐版都dl左...
有冇人同我試online??
似係我有問題多
係咁出86420 error#xxx#

原帖由 JVCABC 於 2008-4-10 16:56 發表
似係我有問題多
係咁出86420 error#xxx#
我都出同一個error...
原帖由 特警仔 於 2008-4-10 17:16 發表
我都出同一個error...
玩到喇
原來要熄左router個firewall至得
咁我玩番pal版 world wide 算
原帖由 JVCABC 於 2008-4-10 17:43 發表

玩到喇
pal版唔係只去到日本server???

你地到底係玩美版定係日版??

#xxx#
原帖由 SBB 於 2008-4-10 17:53 發表

#xxx#
美日版都可以互通架
原帖由 JVCABC 於 2008-4-10 17:43 發表

玩到喇
等我試下先
日版玩到,但未試online
原帖由 SBB 於 2008-4-10 17:53 發表

#xxx#
歐版country個度 只係搵到歐洲人玩
咁你玩番world wide就搵得番亞洲人喇
我剛剛試過日版入到去見到d車數值全部唔識睇
都係玩番歐版算
又有個完全日版出來#question#
瑪莉賽車頻道有什麼用