有野賣 (updated)

O:-)

幫我hold 住item 6唔該
ITEM 1, 2, 5, 8 condition如何#question#
我好有興趣!!!
原帖由 ANTI@# 於 2008-5-12 14:49 發表
ITEM 1, 2, 5, 8 condition如何#question#
我好有興趣!!!
有鬼當然唔會係度賣啦
放左係度無用好耐, 不過應該無問題

原帖由 ANTI@# 於 2008-5-12 14:49 發表
我好有興趣!!!
1+2+5+8 = 一部機!
原帖由 閒魂 於 2008-5-12 15:03 發表
差個hdd
原帖由 閒魂 於 2008-5-12 07:03 發表
我就係想要一部普普通通既學生機
原帖由 ANTI@# 於 2008-5-12 16:19 發表

我就係想要一部普普通通既學生機
呢部唔係叫 "普通" o既學生機
而係一台過時的 o既中級機
原帖由 觀星是答案 於 2008-5-12 09:05 發表

呢部唔係叫 "普通" o既學生機
而係一台過時的 o既中級機
初中生用d咁既料差唔多ga la
唔好俾佢打d咁勁既機
我想要 9
原帖由 ANTI@# 於 2008-5-12 17:55 發表

初中生用d咁既料差唔多ga la
唔好俾佢打d咁勁既機
呢部野 farcry 同 TDU 都叫做玩到架喎

* 新加入item 10

我對4有d興趣
不過唔知佢會唔會夾我用緊兩個條
另外乜野叫有鬼hdd
4) 係唔係30蚊3條?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 戇男 於 2008-5-12 19:17 發表
我對4有d興趣
不過唔知佢會唔會夾我用緊兩個條
另外乜野叫有鬼hdd
無怪聲, SMART正常, 但係就似乎就死就死咁

原帖由 電親個腦 於 2008-5-12 20:17 發表
每條30

原帖由 電親個腦 於 2008-5-12 12:17 發表
同我爭
我要1,2,5,6,8
原帖由 nissin 於 2008-5-12 10:48 發表

呢部野 farcry 同 TDU 都叫做玩到架喎

* 新加入item 10
farcry已經好好
我細佬玩on9 game only
原帖由 ANTI@# 於 2008-5-12 20:22 發表

同我爭
你要7 lo
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2008-5-12 12:27 發表

你要7 lo
俾條6你
原帖由 電親個腦 於 2008-5-12 20:27 發表

你要7 lo
平20蚊俾你

原帖由 nissin 於 2008-5-12 20:36 發表

平20蚊俾你
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽

原帖由 電親個腦 於 2008-5-12 20:39 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
得, 但2條優先

日清,check pm
原帖由 nissin 於 2008-5-12 20:42 發表

得, 但2條優先
咁我等等O:-)

原帖由 電親個腦 於 2008-5-12 12:46 發表

咁我等等O:-)
對ddr 333冇性趣wor
日清
hold一hold (4)先,我想check下家陣部機用乜ram
幫我 hold 1 hold 4…
呢個月計畫 update server
競爭激烈
原帖由 閒魂 於 2008-5-12 20:53 發表
幫我 hold 1 hold 4…
呢個月計畫 update server
鬼鬼都同我爭