15K Sony TZ37係唔係一個唔錯既選擇?

因為睇中了佢可以頂11hrs...又輕

唔知有無其他選擇?;-)
屎忽鬼真係屎忽鬼
無用過 / 身邊無乜人用過sony notebook
我身邊有人用緊

用Vista好慢,
睇字好辛苦
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2008-5-31 19:58 發表
我身邊有人用緊

用Vista好慢,
睇字好辛苦
我check過好似無得downgrade做xp 所以都幾煩
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 kelvinlok 於 2008-5-31 19:39 發表
無用過 / 身邊無乜人用過sony notebook
如果IBM有類似既機 我一定選IBM多D
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 電親個腦 於 2008-5-31 19:58 發表
我身邊有人用緊

用Vista好慢,
睇字好辛苦
有邊部NB行vista係快架
原帖由 文件夾 於 2008-5-31 20:34 發表
我check過好似無得downgrade做xp 所以都幾煩
他的確downgrade了
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 文件夾 於 2008-5-31 20:34 發表
如果IBM有類似既機 我一定選IBM多D
http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/u-series

原帖由 戇男 於 2008-5-31 20:52 發表
有邊部NB行vista係快架
有,但大到係desktop replacement size

原帖由 電親個腦 於 2008-5-31 21:32 發表

http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/u-series
電池頂到幾耐
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2008-5-31 22:20 發表

電池頂到幾耐
一定冇11hrs

原帖由 電親個腦 於 2008-5-31 22:38 發表

一定冇11hrs
我上網睇7CELL電 最多都係4HR
屎忽鬼真係屎忽鬼
講真,你想用來做咩及要求

原帖由 電親個腦 於 2008-5-31 23:39 發表
講真,你想用來做咩及要求
要求 輕 電用得耐

一般都係做下Document 用下ps 同 ai
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2008-5-31 23:51 發表
要求 輕 電用得耐

一般都係做下Document 用下ps 同 ai
咁細個mon 玩ps一定好

TZ.....貴 , 餅乾殼 , 型 , 慢 , 要用放大鏡

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我已經同部notebook由vista升級上xp pro
電池強化左
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
因為部機唔係我用 係女仔用所以先咁多要求=0=
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2008-6-2 21:01 發表
因為部機唔係我用 係女仔用所以先咁多要求=0=
帶個女仔親身試吧

她地唔太理技術野,只緊要啱feel

連硬件台都好曬
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
I think Sony SZ series is better.....