hdd平賣

3隻250G
2隻係WD SATAII(2006年買入,用到家陣)
1隻係hitachi ATA(2005,6年買入,用到2006年之後收埋左)
起價100蚊
100 for 3 ?
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

100 each
Still have warranty? I am interested in the 250G....
wd果d已經網上登記左,仲有年半
隻hitachi好似淨返唔到1年
Good! 1x250GB WD $100 first
另外一隻 250GB WD $100 too

WD 我都有興趣~
WD SATAII 250G是但一隻 $110  

bid 到幾時完 #question# #question#

CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-8-6 00:03 發表
WD SATAII 250G是但一隻 $110  

bid 到幾時完 #question# #question#
我都要一隻 $110  #vamp#
詠春
  wd 250gb 120 Each
hitachi 250gb 100

wd 250gb $130 either one
WD SATAII 250G是但一隻 $130  #xxx# #xxx#
CHANGE
WD SATAII 250G是但一隻 $140#xxx# #xxx#
暫時最高價係貓仔$130同埋殺手$140

盒可能仲有...我記得未掉
原帖由 戇男 於 2008-8-6 13:36 發表

我要隻ata, 100 蚊

原帖由 戇男 於 2008-8-6 13:36 發表

係咪八號波一落就完
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-8-6 13:38 發表

係咪八號波一落就完
好趕住要咩你?
你張3850賣左未?
原帖由 戇男 於 2008-8-6 14:01 發表

好趕住要咩你?
你張3850賣左未?
總有完結的一日吧
張3850仲未賣
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-8-6 14:05 發表

總有完結的一日吧
張3850仲未賣
咁就星期日晚完囉

3850你放幾多?
係邊處交收的? 幾時完呀#vamp#
詠春
原帖由 戇男 於 2008-8-6 14:22 發表

咁就星期日晚完囉

3850你放幾多?
PM開個價俾我啦
CHANGE
原帖由 BlueFish 於 2008-8-6 14:43 發表
係邊處交收的? 幾時完呀#vamp#
星期日囉
WD SATAII 250G 是但一隻 $150
原帖由 LordSilencer 於 2008-8-7 00:16 發表
WD SATAII 250G 是但一隻 $150

托價 #vamp#
CHANGE
LordSilencer$150
殺手$140
聽晚收工
100 ata 250gb

One WD SATAII $160
詠春
新價