[賣] DLINK DI-524 Wireless router

Condition: 完全良好, 已upgrade至最新版firmware(v2.06)。

連原裝火牛, 腳座, 無盒, 保養已過。曾經拆開一次(純綷好奇入面用咩料)。

可以試, 但買果時請搵定一個有插蘇既位, 我可以自備notebook。

PCIN會員價($76元起)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
80 ~
我個 friend 話要
呢 o的 o野即場試唔到架啦, 架機又過 o左 warranty

你俾齊依家隻 router 用緊咩 ip, login name / password
用唔到 3 日內 refund, fair ?
正是我用緊的model#vamp#
詠春
原帖由 觀星是答案 於 2008-10-7 15:39 發表
80 ~
我個 friend 話要
呢 o的 o野即場試唔到架啦, 架機又過 o左 warranty

你俾齊依家隻 router 用緊咩 ip, login name / password
用唔到 3 日內 refund, fair ?
3日內refund就唔了。
原帖由 Katecca 於 2008-10-7 18:33 發表

原帖由 Katecca 於 2008-10-7 18:33 發表

曾經拆開一次
o甘我唔要了
原帖由 BlueFish 於 2008-10-7 16:43 發表
正是我用緊的model#vamp#
行兩步停一停 @_@ @_@
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-10-7 22:43 發表

行兩步停一停 @_@ @_@
我用無事woo
詠春
又唔係C*本人用, 三日內整壞左叫我refund我變左食死貓
原帖由 BlueFish 於 2008-10-7 11:27 PM 發表

我用無事woo
乜你屋企都係呢個咩~ 咁我家陣用緊個個係邊個丫
原帖由 SnoopyLL 於 2008-10-8 17:24 發表

乜你屋企都係呢個咩~ 咁我家陣用緊個個係邊個丫
咁傻狗我賣俾你丫
原帖由 Katecca 於 2008-10-7 23:33 發表
又唔係C*本人用, 三日內整壞左叫我refund我變左食死貓
3 日我都拎唔切俾個 friend ~
隻 router 我會返 o左去自己屋企 setup 好晒先, 拎去個 fd 度放低就走架啦
如果係死 o既, 都未去到我個 fd 度我已經 check o左出來退貨啦
我屋企隻好似係 624... 我覺得好差......
原帖由 觀星是答案 於 2008-10-9 09:55 發表

3 日我都拎唔切俾個 friend ~
隻 router 我會返 o左去自己屋企 setup 好曬先, 拎去個 fd 度放低就走架啦
如果係死 o既, 都未去到我個 fd 度我已經 check o左出來退貨啦 ...
咁好#yup#

你想幾時同晌邊到trade? 最好東鐵沿線。
~"~ 我加拿大仲有一個~ 我賣番俾你丫#vamp#
原帖由 SnoopyLL 於 2008-10-12 13:45 發表
~"~ 我加拿大仲有一個~ 我賣番俾你丫#vamp#
不如你免費送俾7699丫
原帖由 Katecca 於 2008-10-9 19:46 發表

咁好#yup#

你想幾時同晌邊到trade? 最好東鐵沿線。
個 fd 已經買 o左 router 了
我有興趣
原帖由 閒魂 於 2008-11-14 13:18 發表
我有興趣
已賣
http://hk.f2.page.auctions.yahoo ... 004471?r=1258727622