NDS ROM

WRG 個邊會唔會就咁玩完 以後無ROM玩

啊定一個爛GAG  就攪死人 不過裡面件事好似好複雜 而家啊定又無回應
我想玩I AM A AIR TRAFFIC CONTROLLER 啊
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
WRG GROUP退出申明(轉)

年多前,我們這群白癡輕輕地來了,代表著無知進入了0day

年多後的今天,我們卻準備離開我們所熱愛的NDSScene——儘管我們已經憑藉著一股對NDS的熱愛發佈了近300ROMS。平日靠著一股熱忱,我們即使看著口袋一天天癟下去,但是只要能看到大家的笑容,我們也會覺得這一切都是值得的;然而,一切都並不如我們想像中那麼完美,本以為我們所選擇的道路會得到玩家們的支持,然而一個小小的ROM卻能夠讓我們真正地看清了某些人的嘴臉——兩個字噁心

一個人噁心也還罷了,卻奈何總有那麼些人為了自己的利益而惡意攻擊我們。攻擊也還罷了,最可悲的是我們的發佈卻成為了我們賺錢的工具,君不見“XX俱樂部

心涼了,徹底涼了,我們現在決定忍住心中的痛楚離開NDS Scene這個是非之地——算你們得逞了。以後我們將不在出現在你們的眼前。

我們有些話想對阿定說:和你認識真的是我們的恥辱,而如果和你一起繼續留在NDS Scene將更是個恥辱。

我們有些話想對NDSBBS說:祝貴SB論壇早死早超生。

我們有些話想對某些LAMER說:請下次一定當面告知我們如何用發佈的ROM來謀取利益,300多個ROMS算下來也是一筆不小的數目。

我們有些話想對自己的組員說:感謝你們無私的金錢支持和精神支持,但可惜你們的一腔熱情換來的卻是某些人的白眼。

我們決定退出NDS Scene,這玩意兒我們不專業啊,剩下的就請拜託阿定大人和NDSBBS了,我們將在PSP SceneWii Scene尋求更好的發展。

衷心祝願:""滿乾坤!

(信誰別信某香港人)

Wolf 'n Road Group

rom就唔會冇人dump既, 只係小左一team人o者
我衷心感謝他們過去的偉大

默哀一分鐘 :-(
好像是訂wiikey而起,
不是機戰w個rom引起的嗎????
原帖由 午後之紅茶 於 2007-3-4 01:20 發表
不是機戰w個rom引起的嗎????
是啊#yup##yup#
最神奇係高登有班飢民,白吃白渴又小埋一份
原帖由 午後之紅茶 於 2007-3-4 01:23 發表
最神奇係高登有班飢民,白吃白渴又小埋一份
而家d人係咁小啊定
原帖由 hktathmss 於 2007-3-4 01:25 AM 發表
而家d人係咁小啊定
i dont like him also
but their forum make him like a god
完全唔知什麼事
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 GrayFox 於 2007-3-4 01:46 發表

i dont like him also
but their forum make him like a god
係HKXX太多傻仔唔理3721信佢姐
原帖由 文件夾 於 2007-3-4 02:04 發表
完全唔知什麼事
無去開HKXX係唔知
原帖由 hktathmss 於 2007-3-4 02:05 發表
無去開HKXX係唔知
??????
屎忽鬼真係屎忽鬼
i think the most on9 is
someone lost his mobile phone,
and make a web site collect money from net fd to buy a new one
原帖由 文件夾 於 2007-3-4 02:06 發表
??????
WRG係專DUMP NDS ROM 因為機戰W WRG發佈的是HKXX裡啊定之前發佈的一樣 而本來予頭係指向WRG 之後又因為WRG點解左D野 又變成予頭指向啊定 而家HKXX入面已經呂俾人討論呢個問題 而啊定都無再回應過 (暫時情況係咁)
原帖由 GrayFox 於 2007-3-4 02:28 發表
someone lost his mobile phone,
and make a web site collect money from net fd to buy a new one
膠都無朋友 但有無人捐???
原帖由 hktathmss 於 2007-3-4 02:48 AM 發表
膠都無朋友 但有無人捐???
有都唔出奇
果到咁多小朋友
原帖由 GrayFox 於 2007-3-4 03:28 發表

有都唔出奇
果到咁多小朋友
個到D人當佢神咁拜 之前重有條友POST話好野打到WRG
原帖由 GrayFox 於 2007-3-4 02:28 發表
#yup#
真係柒到無朋友
原帖由 JVCABC 於 2007-3-4 04:11 發表

真係柒到無朋友
以前去HKXX 都覺得啊定唔錯 但去得越耐之後就唔係咁睇
完全唔知你地講乜
原帖由 ANTI@# 於 2007-3-4 13:13 發表
完全唔知你地講乜
你有NDS  咩
原帖由 I.S. 於 2007-3-4 13:17 發表

你有NDS  咩
半年之後可能有#yup#
原帖由 hktathmss 於 2007-3-4 04:20 發表
以前去HKXX 都覺得啊定唔錯 但去得越耐之後就唔係咁睇
你當佢係大口組咁睇就可以了#yup#
原帖由 ANTI@# 於 2007-3-4 13:27 發表

半年之後可能有#yup#
到時先算 #yup##yup#