頭先返來見到 立即抽返支nds筆

名都 4部機 兩部俾人抽晒 剩返兩部得返勁少

ps張圖唔係我影 #yup##yup#
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
尼支都ok
上次秋mario果時唔知做麥出左支k66比我
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-3-4 00:43 發表
尼支都ok
上次秋mario果時唔知做麥出左支k66比我
唔會抽左磚頭掛 :-(
原帖由 hktathmss 於 4/3/2007 00:46 發表
唔會抽左磚頭掛 :-(
但唔知解解鐘意用根機o既細筆
尼d唔好渣
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
我都抽jor $10
原帖由 神行太保 於 2007-3-4 00:56 發表
我都抽jor $10
抽到幾多號???
原帖由 Enzo 於 2007-3-4 00:48 發表
但唔知解解鐘意用根機o既細筆
尼d唔好渣
會唔會用慣左
原帖由 hktathmss 於 2007-3-4 01:01 發表
抽到幾多號???
原帖由 神行太保 於 2007-3-4 01:13 發表

其實呢次d筆 支支差唔多 無邊支特別靚 同mario筆唔同#yup#
我都想抽呢支呀,
而家用緊 mario 星星,
但覺得唔多舒服
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-3-4 15:04 發表
我都想抽呢支呀,
而家用緊 mario 星星,
但覺得唔多舒服
但個size同mario筆一樣
原帖由 hktathmss 於 2007-3-4 17:18 發表
但個size同mario筆一樣
size 冇問題,係頂o個粒野頂住隻手唔舒服 ~~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-3-4 17:34 發表

size 冇問題,係頂o個粒野頂住隻手唔舒服 ~~
不過而家越來越難抽 聽人講mk有得買
好好用ga ???
原帖由 I.S. 於 2007-3-4 19:58 發表
好好用ga ???
今次呢支連埋個抹mon 同埋手感都幾好