自動 reset...

ASUS - PQ5 SE
P - D 830 3G
A - DATA 1G X 2 667
Nvidia 8600 GT 1G Ram
之前用Giga板時 8600 溫度超過63.C以上先至死機 reset.
換左板後開  FOLDING@HOME 幅圖就 hand 同 reset
會係嘜事...#question# #question#
隻牛?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
COOLER MA. 600W
依家接左一個 80G HDD 二個DVD ROM  一張TV卡
有冇裝新driver ?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2009-1-15 20:02 發表
有冇裝新driver ?
舊 同 新 都係一樣
推低d speedO:-)

原帖由 電親個腦 於 2009-1-15 20:08 發表
推低d speedO:-)
我無玩超都有5年以上O:-) O:-)
所以唔知點set 顯卡speed
原帖由 csc 於 2009-1-15 20:34 發表

我無玩超都有5年以上O:-) O:-)
所以唔知點set 顯卡speed
入control panel
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

O:-) O:-) 無得set
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
會唔會熱到hang?

原帖由 電親個腦 於 2009-1-15 22:11 發表
會唔會熱到hang?
我都想係.....咁就好易攪
但佢唔係...xx( xx(
咁凍既天氣都熱到reset
CHANGE
一次過估哂:壞槽/card, 唔夠電壓俾cardO:-)

轉裝WINDOWS 7 又無事
原帖由 csc 於 2009-1-19 00:28 發表
轉裝WINDOWS 7 又無事
回光
CHANGE
唔知係咪同XP唔夾#question# #question#
原帖由 csc 於 2009-1-19 19:32 發表
唔知係咪同XP唔夾#question# #question#
可能 windows 7 係新裝, 所以冇事