Gigabyte GA-8I945GMMFY-RH + Intel U7700 CPU (MoDT)

Gigabyte 8I945GMMFY-RH (MoDT)
MATX 底板, 用 notebook chipset, notebook CPU 插座 (Socket M), desktop ram slot
北橋用 i945GM, TDP 為 7W (945GC 是 22W 的)
南橋亦用 ICH7M-DH, 配有 2 x SATA, 1 x IDE, 8 x USB, Intel Gb LAN 及 Realtek HD audio onboard (含 SPDIF, 合 nVidia hdmi 用)
最 O岩用來做 high performance htpc / 動物機 (或 2 合 1)
詳細 spec:
http://www.gigabyte.tw/Products/ ... me=GA-8I945GMMFY-RH
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Intel U7700 Ultra Low Voltage Core2Duo 1.33GHz CPU
Core 2 Duo
超低電壓
10W TDP
已植 Socket M 針 (因原本係無針腳的)
極 O岩 htpc / 動物機用
詳細 spec:
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=33920&code=u7700
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
C*又出手
CHANGE
2 件加埋 HKD 1050 ~ 非常抵玩
C*又出手
出貓仔 發表於 2009-7-4 23:01
你地有人 O岩用就一次過一齊訂
無人合用就我自己買
C*買完會用乜case&power?
詠春
BlueFish 發表於 2009-7-5 02:05
應該大細箱同牛都可以的
CHANGE
睇黎你有無限貨…
BlueFish 發表於 2009-7-5 02:05
普通 MATX / ATX case + 火牛
睇黎你有無限貨…
閒魂 發表於 2009-7-5 03:03
唔係我有無限貨, 我都係同人買之 ma
個config看來應快過AtomX2好多
詠春
個config看來應快過AtomX2好多
BlueFish 發表於 2009-7-5 17:09
如果你要 O甘比, O甘應該係九巴同法拉利 O既分別
我要一set
詠春
C*塊板係咪已經有粒U係度
C*塊板係咪已經有粒U係度
csc 發表於 2009-7-6 19:32
唔係, 要分開買
$1050 已經包 o左底板同 U7700
當然你可以自己買其他 CPU ~ 不過一定要搵 socket M

叱粒有64bit又VT

仲有Intel Lan....

3272-8121-6997-5262
叱粒有64bit又VT

仲有Intel Lan....
三隻眼 發表於 2009-7-7 23:31
個 config 其實幾好
所以我已經買 O左一 set 用緊啦
呢隻野有Intel RAID1?

3272-8121-6997-5262
呢隻野有Intel RAID1?
三隻眼 發表於 2009-7-7 23:44
我唔見 wo
佢用 ICH7M-DH. 應該無 raid 架