win7 用唔到 BT..

試過 64bit chi version , 32 eng version 都係...
用 bittorrent, utorrent 行唔夠十秒個 程式就會沒有回應..跟住就成部野 halt..
btw, 個效能指數晌o岩o岩裝起個 win7 時都行到,之後 update 完一大輪 win update 就行唔到了。
有無人都係咁 ?
無事 wo ~
我返屋企試下再行下先
日日都用, 冇事
我用迅雷 , 完全無問題 , 打埋 online game 都得

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我日日都bt, 咩事都冇
試過 64bit chi version , 32 eng version 都係...
用 bittorrent, utorrent 行唔夠十秒個 程式就會沒有回應..跟住就成部野 halt..
btw, 個效能指數晌o岩o岩裝起個 win7 時都行到,之後 update 完一大輪 win update  ...
silaimo 發表於 2009-11-16 11:34
你自己部機有事炸...
我都無問題
你自己部機有事炸...
我都無問題
csc 發表於 2009-11-16 19:56
加咁多野整死部機
裝完個新 OS.. win7 64bit eng.
BT 可以用到,其他之前遇到既問題暫時都未出現 . good
但..B 得好慢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
o夷!? 用 bitcomet 好似 ok 喎 ...
down 有 ~ 2000KB...
hkbn 近排越來越差,~成日見連到peer但又見佢dl 不能
COD SBB好似有啦你都唔駛bt

[/URL]
係喎 ..重插 sbb 西
用迅雷 bt 啦....
bitcornet , utorrent 已經係舊時代先會用.....

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
bitcornet , utorrent 已經係舊時代先會用.....
Error_404 發表於 2009-11-19 12:52
BT見佢....即時cut佢連接
BT見佢....即時cut佢連接
csc 發表於 2009-11-19 22:06
我都係

[/URL]
Error_404 發表於 2009-11-19 12:52
唔好迅雷啦...損人不利己