佢地今日問我HBOOT VERSION, 話0.33.0012 係ROOT了機,未ROOT是0011尾,拿上去整如果CHECK到有 UNLOCK會收$

[/URL]
點睇個 HBoot version ?
Volume "-" + POWER. 開機左上角

[/URL]
Volume "-" + POWER. 開機左上角
神行太保 發表於 2010-9-30 13:43
Volume "-" + Power 開機會入Bootloader
trackball + Power 開機會入fastboot

佢地今日問我HBOOT VERSION, 話0.33.0012 係ROOT了機,未ROOT是0011尾,拿上去整如果CHECK到有 UNLOCK會收$
神行太保 發表於 2010-9-30 12:04
我無 root 過都係 0.33.0012
我都係0.33.0012 (無ROOT)
咁HTC 又西我了

[/URL]
咁HTC 又西我了
神行太保 發表於 2010-10-1 00:14
Stock (ERD79)會見到呢d野
NEXUSONE PVT SHIP S-ON
HBOOT-0.33.0012
MICROP-0b15
TOUCH PANEL-SYNT0103
RADIO-4.02.02.14
Dec 17 2009,13:05:23
韓版機: HBOOT-0.35.0017

都係 O個句, 拎去整, 最好等到 OTA update 時死, 就拎去俾佢整
收返架機時, check 清楚係咪 FRG83
都係 O個句, 拎去整, 最好等到 OTA update 時死, 就拎去俾佢整
收返架機時, check 清楚係咪 FRG83
觀星是答案 發表於 2010-10-1 10:54
唔想整就試下flash返去ERD79再OTA啦

今日拿左上HTC........勁多人, D CS 又廢~~只係幫你收機
即場試左INSTALL OTA , 出ERROR 畫面~~個CS 問隔離友咩事~~條友2話不說就話ROOT左機~~
當場怒火中燒~吊7佢~~ROOT左咁會咁ON9拿上來整??而SER 我個果CS 最就係張紙寫UPDATE出ERROR CODE了事

[/URL]
今日拿左上HTC........勁多人, D CS 又廢~~只係幫你收機
即場試左INSTALL OTA , 出ERROR 畫面~~個CS 問隔離友咩事~~條友2話不說就話ROOT左機~~
當場怒火中燒~吊7佢~~ROOT左咁會咁ON9拿上來整??而SER 我個果CS 最就係 ...
神行太保 發表於 2010-10-4 22:40
Unlock 左 boot loader 先無保咋喎

跟本HTC 請班咩都唔識既人

[/URL]
跟本HTC 請班咩都唔識既人
神行太保 發表於 2010-10-4 23:58
請 sales 同 CS 係唔需要咩高學歷架喎

今日拿返部機~~頂佢~唔上佢都唔知有機拿~幾日又無人打來叫拿機又無email~~打去問又打唔通
htc d service真係....
講返部機返來已up左去2.2.1, 另外應該拆過機~~因為底張貼紙唔平有氣泡~~整過咩~~cs 唔知~只識講更新左~~問原因當然唔知

[/URL]