原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:28 發表

你用 4X 燒?
我都要試下
#yup##yup#3 0係
原帖由 紅豆 於 2007-4-11 00:58 發表

我用16x燒,不會窒,但在燒碟時,部pc不要做期它野,
那多數不會出現窒碟,
我16x 燒完讀唔番
快d去轉區 , 一齊加速

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:43 發表
紙版馬利奧?
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:43 發表
我個post 起樓下
原帖由 文件夾 於 2007-4-11 01:44 發表
紙版馬利奧?
你話呢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 JVCABC 於 2007-4-11 01:45 發表

我個post 起樓下

原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:45 發表

你話呢
May I?
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-4-11 01:56 發表
May I?
原帖由 文件夾 於 2007-4-11 01:56 發表
May I?
你入唔到 #question#

:-(對
原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:59 發表
你入唔到 #question#
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-4-11 02:01 發表
:-(對

原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:47 AM 發表
你個隻係16x?

起馬要8x 速燒
原帖由 杰仔 於 2007-4-11 02:37 發表

你個隻係16x?

起馬要8x 速燒
已經用開 8x
試下轉 4 x 再燒

回復 #44 Error_404 的帖子

如果我想買多隻變壓牛但冇原装110v牛點算??
佢跟機比左直牛我
原帖由 igniz 於 2007-4-11 11:22 發表
如果我想買多隻變壓牛但冇原装110v牛點算??
佢跟機比左直牛我
它換了你隻牛,它多數有售$1xx
4X就實得,16X,就未必得......有時更讀唔到碟...
部Wii 後面個USB有乜用ga ???#question#
唔通真係人既問題 4X燒既我 唔得~!!
屎忽鬼真係屎忽鬼
隻paper mario叫我update....我唔敢up丫
原帖由 GrayFox 於 2007-4-11 12:37 發表
部Wii 後面個USB有乜用ga ???#question#
插 lan , 叉電 ,...無用了

原帖由 特警仔 於 2007-4-11 13:21 發表
隻paper mario叫我update....我唔敢up丫
update 吧 !

經過本港和海外forum的綜合結論,Paper Mario 內置的更新程式是2.1,換句話說,如果你的Wii是2.0或以下(包括美日歐版機),遊戲開始前都會要求你升級,如果你的Wii是美版機,那麼你完全不會因為玩盜版而死去,但如如果你是日版機或歐版PAL機,那麼請先使用網上更新到2.1版才開始遊戲,否則你可能永遠開不了你的Wii

#yup#
屎忽鬼真係屎忽鬼
順手問下 你地用開係 +R 定 -R?

我用-R 會唔會關事??

RW 用什麼牌子好???
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 Error_404 於 2007-4-11 13:34 發表

update 吧 !
即死機!
改為日版先試
原帖由 文件夾 於 2007-4-11 13:38 發表
順手問下 你地用開係 +R 定 -R?

我用-R 會唔會關事??

RW 用什麼牌子好???
三凌,TDK,+-R也是用16x燒也沒問題,
碟機是BenQ1620
原帖由 文件夾 於 2007-4-11 13:36 發表
經過本港和海外forum的綜合結論,Paper Mario 內置的更新程式是2.1,換句話說,如果你的Wii是2.0或以下(包括美日歐版機),遊戲開始前都會要求你升級,如果你的Wii是美版機,那麼你完全不會因為玩盜版而死去,但如如果你是日版機或 ...
我岩岩上網update完
都仲係2.0J
原帖由 紅豆 於 2007-4-11 13:41 發表

三凌,TDK,+-R也是用16x燒也沒問題,
碟機是BenQ1620
我部機最快都係8x
屎忽鬼真係屎忽鬼