Firefox 的問題

字型大小點改ga
我係options果度改極都改唔到

(第一幅係firefox
第二幅係ie)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
ctrl + mouse scoll
有冇試過係度改#question#
about:config

後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 閒魂 於 2007-5-5 19:56 發表
ctrl + mouse scoll
次次都要用wor
有冇得set default ar#question#
原帖由 電親個腦 於 2007-5-5 19:56 發表
呢張圖好明顯用錯 format
原帖由 電親個腦 於 2007-5-5 19:56 發表
試過set番哂佢地做default
而家一pat屎咁
原帖由 閒魂 於 2007-5-5 19:59 發表
呢張圖好明顯用錯 format
因為成日post discovery 的圖,所以O:-)
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 ANTI@# 於 2007-5-5 20:00 發表

試過set番哂佢地做default
而家一pat屎咁
總算攪掂了
我記得好似 eng win 同 chi win 都係咩都唔洗攪就得…
原帖由 閒魂 於 2007-5-5 20:05 發表
我記得好似 eng win 同 chi win 都係咩都唔洗攪就得…
之前多手轉過其他語言d setting
而家reset哂
再轉番正體中文果個就得了
epc 好細 , pcin 更細 , 高登岩岩好....
好難 set default...

次次我都 ctrl + 就算

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
options - content - front & size - advance - minimum of front size - 16
原帖由 杰仔 於 2007-5-6 00:57 發表
options - content - front & size - advance - minimum of front size - 16
冇用ga
set到24都冇用
原帖由 ANTI@# 於 2007-5-6 01:39 AM 發表

冇用ga
set到24都冇用
我冇問題#question#
原帖由 Error_404 於 2007-5-5 22:16 發表
epc 好細 , pcin 更細 , 高登岩岩好....
好難 set default...

次次我都 ctrl + 就算
有大字 skin 架啵…
原帖由 傑仔 於 2007-5-6 04:13 發表
我冇問題#question#
你冇亂搞野緊係冇問題la#vamp#

3272-8121-6997-5262
咩字型?
原帖由 杰仔 於 2007-5-7 22:18 發表
咩字型?
微軟正黑体 #yup#

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2007-5-7 11:09 PM 發表

微軟正黑體 #yup#
點解我用佢個時d字咁淡....