玩travian真係好悶

我都覺得係..
但連續玩左年半

家下收左手.. 都冇諗住番轉頭囉
不如大家一起del算了我都...冇咩時間玩
原帖由 馬高仔 於 2007-5-6 01:26 發表
不如大家一起del算了我都...冇咩時間玩
進行中
原帖由 馬高仔 於 2007-5-6 11:30 發表
進行中
咁可惜? 唔玩埋World Wonder?
原帖由 馬高仔 於 2007-5-6 11:30 發表
進行中
我黎陪你
原帖由 咚記 於 2007-5-6 01:02 PM 發表

咁可惜? 唔玩埋World Wonder?
link?
有人發花癲...每日最少爆我 Main building 4次
仲爆左我Residence, 依家得2隻settler..... 日日走難唔知去邊好

原帖由 nissin 於 2007-5-6 09:17 PM 發表
有人發花癲...每日最少爆我 Main building 4次
仲爆左我Residence, 依家得2隻settler..... 日日走難唔知去邊好
del ACC行動終止

你唔係del左咩
有位人兄想同我合作吃村子~ 又同佢din下
原帖由 nissin 於 2007-5-6 21:17 發表
過黎我處啦....:D :D ( 主村 )
你們努力了

定係你地想要我個hkwood account#question#
好似有十條村Z_Z
原帖由 ANTI@# 於 2007-5-7 01:28 AM 發表
你們努力了

定係你地想要我個hkwood account#question#
好似有十條村Z_Z
都係唔好del住, 搵人同你keep住算了
原帖由 csc 於 2007-5-6 22:02 發表

過黎我處啦....:D :D ( 主村 )
cn s1喎...
s7已經delete

原帖由 nissin 於 2007-5-7 01:57 AM 發表

cn s1喎...
s7已經delete
俾s7十條村你如何#question#
原帖由 馬高仔 於 2007-5-6 09:59 PM 發表
有位人兄想同我合作吃村子~ 又同佢din下
吊~吃我夾棍
#xxx#@#

俾個重要任務你!!

同我吃左佢(-90|-21)#bc#
原帖由 馬高仔 於 2007-5-8 19:45 發表
#xxx#@#

俾個重要任務你!!

同我吃左佢(-90|-21)#bc#
俾少少時間我
咁係唔係代表佢冇wall 同埋residence#question#
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ANTI@# 於 2007-5-8 10:31 PM 發表
咁係唔係代表佢冇wall 同埋residence#question#
well~  可以話係....
不過呢條友識摺位~
想唔想向膠難度挑戰

(-92|-18)
原帖由 馬高仔 於 2007-5-8 23:07 發表

well~  可以話係....
不過呢條友識摺位~
即係要好大犧牲先得#question#
最大問題係佢識摺位~

#question#你唔識搵其他目標吃下
原帖由 馬高仔 於 2007-5-8 23:54 發表
最大問題係佢識摺位~

#question#你唔識搵其他目標吃下
冇la
附近都係自己人
我又唔係好識食

係唔係隻要五隻senator先食到一條村#question#
我已經亂咁出兵
原帖由 ANTI@# 於 2007-5-9 12:31 AM 發表

冇la
附近都係自己人
我又唔係好識食

係唔係隻要五隻senator先食到一條村#question#
係六次~
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=1681001&extra=page%3D9
但係我眼中敵人還是有很多很多
原帖由 ANTI@# 於 2007-5-9 12:51 AM 發表
我已經亂咁出兵
你join唔join埋一起玩~ 同我隔離果條友傾傾
以經同你預留左果條十五田

果條九田條友仔諗住吃~ ( 豪俾佢算~  )
原帖由 馬高仔 於 2007-5-9 03:39 發表

你join唔join埋一起玩~ 同我隔離果條友傾傾
以經同你預留左果條十五田

果條九田條友仔諗住吃~ ( 豪俾佢算~  ) ...
我對條十五田好有性趣