後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
ALREADY TESTED...................
原帖由 絕心 於 2007-5-10 16:51 發表
ALREADY TESTED...................
請問你覺得覺得值唔值#question#
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
正wo..

舊機減價

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 電親個腦 於 2007-5-10 17:05 發表

請問你覺得覺得值唔值#question#
我TEST 果SET INSTALLED VISTA
講真感覺同我用緊的NAPA 平台反應分別不大LAW,都係LAG LAG 地

SPEC LE 係勁,但有幾多人FEEL 到是另一回事
TURBO MEMORY 同個 N 都唔錯GE
原帖由 絕心 於 2007-5-10 17:22 發表
講真感覺同我用緊的NAPA 平台反應分別不大LAW,都係LAG LAG 地

TURBO MEMORY 同個 N 都唔錯GE ...
睇來都係因為 粒 display 都仲係唔夠力推 aero #question#

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 絕心 於 2007-5-10 17:22 發表

TURBO MEMORY 同個 N 都唔錯GE ...
咁 T5x00好過O:-)

原帖由 Error_404 於 2007-5-10 17:24 發表

睇來都係因為 粒 display 都仲係唔夠力推 aero #question#
no, vista is ram killer, intel tested platform nb only hv 1gb ram......