有人放二手xbox360買唔買得過?

xbox360豪華版一套,行貨
主機
20G硬碟
無線手制
Xbox Live 耳機
色差高解析 AV 端子線
乙太網網絡接線
跟一隻forza 2賽車game
買左一個星期,有單
2500$

買唔買得過#question#
有冇改機
原帖由 杰仔 於 2007-6-23 21:42 發表
有冇改機
仲有360係咪好易死?同埋點分行貨定水貨?#question#
原帖由 igniz 於 2007-6-23 19:02 發表
xbox360豪華版一套,行貨
主機
20G硬碟
無線手制
Xbox Live 耳機
色差高解析 AV 端子線
乙太網網絡接線
跟一隻forza 2賽車game
買左一個星期,有單
2500$

買唔買得過#question# ...
部機買左一星期#question#
咁都ok ge
不過360真係容易死
原帖由 JVCABC 於 2007-6-23 23:45 發表

部機買左一星期#question#
咁都ok ge
不過360真係容易死
咁大獲
咁買唔買好
原帖由 igniz 於 2007-6-24 00:14 發表

咁大獲
咁買唔買好
http://pcin.sytes.net/discuz/vie ... &extra=page%3D2

我覺得等elite可能好d
xbox360 死機達30% 自己諗下#yup# #yup#
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-6-24 04:50 發表
xbox360 死機達30% 自己諗下#yup# #yup#
wii又唔o岩我玩
360又話又易死
真係陰公想打下機都唔得
仲打算呢2日去入番部32"LCD TV黎打下機
未過保養,都可以考慮下o既 ~
原帖由 igniz 於 2007-6-24 10:47 發表

wii又唔o岩我玩
360又話又易死
真係陰公想打下機都唔得
仲打算呢2日去入番部32"LCD TV黎打下機
佢因咩原因賣部XB360 #question#
原帖由 hktathmss 於 2007-6-24 22:58 發表
佢因咩原因賣部XB360 #question#
條友話唔識玩
不過我都係決定買新機算了;-)
原帖由 igniz 於 2007-6-25 19:03 發表

條友話唔識玩
不過我都係決定買新機算了;-)
唔識玩而唔要
xb360 is goodest #yup#
無壞的話 :D

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-6-26 12:09 發表
xb360 is goodest #yup#
無壞的話 :D
我超想買黎玩doa
仲有玩返忍者外傳
果陣打爆曬very hard果d
仲爭updata左果個ver未打爆
但禁易壞搞到我唔知買唔買好#xxx# #xxx#
原帖由 igniz 於 2007-6-26 13:40 發表

我超想買黎玩doa
仲有玩返忍者外傳
果陣打爆曬very hard果d
仲爭updata左果個ver未打爆
但禁易壞搞到我唔知買唔買好#xxx# #xxx#  
doa 係我第一隻買左番黎要賣番出去o既 game,
真係唔係我杯茶

不過我二手買番黎,幾日後賣番出去,竟然賺左 10蚊
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-6-26 14:00 發表

doa 係我第一隻買左番黎要賣番出去o既 game,
真係唔係我杯茶

不過我二手買番黎,幾日後賣番出去,竟然賺左 10蚊
我最緊要買返忍者外傳
原帖由 igniz 於 2007-6-26 14:18 發表

我最緊要買返忍者外傳
我想買panzer dragon ORTA都買唔番