二千零買部唔錯,平時要黎上下網,夠用又省電#yup#
原帖由 firework 於 2007-8-13 18:31 發表
二千零買部唔錯,平時要黎上下網,夠用又省電#yup#
一出即買
淨上網 , mp3 , 勉強睇到 DVD

hdd 好似 8GB - 16 GB max.

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
有排
原帖由 Error_404 於 2007-8-13 18:53 發表<br />
淨上網 , mp3 , 勉強睇到 DVD

hdd 好似 8GB - 16 GB max.
用黎睇 DVD
可以用 32GB.. 你有米就得
電腦節有實物
原帖由 絕心 於 2007-8-14 21:08 發表
電腦節有實物
灣仔 or spp#question# #question#
原帖由 csc 於 2007-8-14 21:36 發表

灣仔 or spp#question# #question#
灣仔
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
windows xp starter 版

唔知裝到d乜 softwares...

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 <i>Error_404</i> 於 2007-8-14 23:11 發表<br />
windows xp starter 版<br />
<br />
唔知裝到d乜 softwares...
<br />
你想裝乜SOFTWARE呢?
XP+文書+常用軟件,根本3G都唔洗,仲有成G用唔晒....
8gb ssd
買黎番工番學都仲可以
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
想太多,ar 門