有冇鋪頭收Canon原裝墨盒?

淨係見黃金有收HP
thanks!!!
原帖由 Black-Jail 於 2007-8-31 00:26 發表
淨係見黃金有收HP
thanks!!!
旺角有O:-)
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-8-31 00:30 發表

旺角有O:-)
旺電??#question#
邊一間呢?
原帖由 Black-Jail 於 2007-8-31 00:40 發表

旺電??#question#
邊一間呢?

一樓有一間有兩個收銀,擺了好多DVD+R/-RO:-) 掛了好多Cables

路過先,別特登去
係我買墨時,收銀話收,但我未試過O:-)
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-8-31 00:52 發表

一樓有一間有兩個收銀,擺了好多DVD+R/-RO:-) 掛了好多Cables

路過先,別特登去
係我買墨時,收銀話收,但我未試過O:-)
好, 等我留意下, 唔該晒:D
收黎做咩#question#
原帖由 JVCABC 於 2007-8-31 00:56 發表
回水
CHANGE
HP 收幾錢個呀?
原帖由 JVCABC 於 2007-8-31 00:56 發表
reuse

原帖由 wo~~ 於 2007-8-31 01:19 發表
HP 收幾錢個呀?
十蚊咁上下

咁我有3個wo
得MK有ja#question#
原帖由 JVCABC 於 2007-8-31 19:48 發表
咁我有3個wo
得MK有ja#question#
SSP Golden also have