NOD32正版條key

點樣先會俾佢block左?
如果我買隻正俾, 跟住裝落四部機, 用同一條key, 咁樣會block嗎?

定係真係要多到幾百人用同一條key先會block?

thanks!
原帖由 Black-Jail 於 2007-10-16 19:40 發表
點樣先會俾佢block左?
如果我買隻正俾, 跟住裝落四部機, 用同一條key, 咁樣會block嗎?

定係真係要多到幾百人用同一條key先會block?

thanks!
當你用同一條 key 裝入第二部機時, 請你預備條 key 隨時會被 ban
原帖由 觀星是答案 於 2007-10-16 22:25 發表

當你用同一條 key 裝入第二部機時, 請你預備條 key 隨時會被 ban
XDDD #xxx#
仲諗住買一隻, 裝4部family pc
Kaspersky 7.0係咪都係咁呢?
原帖由 Black-Jail 於 2007-10-16 22:58 發表
XDDD #xxx#
任何 software 都係 o甘架啦

裝 AVG 啦 ~
原帖由 Black-Jail 於 2007-10-16 22:58 發表
XDDD #xxx#
買 family 版拉臣
原帖由 觀星是答案 於 2007-10-16 23:56 發表

任何 software 都係 o甘架啦

裝 AVG 啦 ~
裝左AVG, 中左幾隻
本身都唔知, 係攞張MMC去晒相, 揀相時放張卡入去先知中左招#xxx#
原帖由 Black-Jail 於 2007-10-17 11:03 發表
裝左AVG, 中左幾隻
本身都唔知, 係攞張MMC去晒相, 揀相時放張卡入去先知中左招#xxx#
有時都唔可以淨係怪隻 Anti-Virus 唔掂
我地公司有 o的機中 o左 virus, 我地試晒幾隻要傍水的 AV sw, 竟然無一隻可以 scan 到

P.S. 是將隻有 virus 的 HDD 放入其他 PC 度 scan 的
原帖由 觀星是答案 於 2007-10-17 11:17 發表

有時都唔可以淨係怪隻 Anti-Virus 唔掂
我地公司有 o的機中 o左 virus, 我地試晒幾隻要傍水的 AV sw, 竟然無一隻可以 scan 到

P.S. 是將隻有 virus 的 HDD 放入其他 PC 度 scan 的 ...
咁最後點搞掂?
原帖由 Black-Jail 於 2007-10-17 11:19 發表
咁最後點搞掂?
無得搞
backup data + 2F
XDDD #xxx#
family pack係抵...買啦買啦

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2007-10-20 23:29 發表

family pack係抵...買啦買啦
點抵法先?
咪放毒喎